Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno parketarstvo, Milan Gačnik s.p.

Bi radi v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru položili parket, pa ne najde izvajalca? Pri našem podjetju Milan Gačnik s.p. iz Grosuplja vam zagotavljamo ugodne cene in kvalitetno polaganje ali brušenje parketa.

Z našimi lastnimi vozili lahko pridemo na vašo lokacijo v najkrajšem možnem času.

Iščete ugodno parketarstvo? V Grosupljem in okolici smo vam na voljo za sodelovanje z odlično ponudbo 

Parket vam položimo v vaši hiši, stanovanju, poslovnih in javnih prostorih. Za polaganje parketa uporabljamo le najboljši material, nad katerim boste navdušeni vi in vaši obiskovalci.

Naše izkušnje, znanje, reference s področja polaganja parketa so garancija za vaše zadovoljstvo. Preverite jih in pridobite najboljšo ponudbo. 

Smo ugodno parketarstvo iz Grosuplja, ki poskrbi za celovite rešitve polaganja in obnove parketa

Naša ponudba je celovita in zato nas stranke tudi najraje izberejo za sodelovanje. Mnogim smo že dokazali, da delamo hitro, kvalitetno in skladno z vsemi dogovori. Zato smo dobro ocenjeno parketarstvo in verjamemo, da imamo prave rešitve tudi za vas. 

Na nas se obrnite, ko izbirate parket. Strokovno vam svetujemo, položimo ali obnovimo parket. Po opravljenem delu vam tudi povemo, kako ga vzdrževati, da bo dolgo ostal lep in bodo prostori ohranjali vrednost, toplino, udobje. 

Preverite našo akcijo in si za svoj denar zagotovite največ, če se odločate za ugodno parketarstvo. V Grosuplju in širše smo vam na voljo za sodelovanje.