Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno polaganje estrihov Slovenija, Hilmo Hodžič s.p.

Bi radi zgradili nov dom ali poslovni prostor, pa iščete kvalitetnega izvajalca za polaganje estrihov? Odločite se za podjetje Hilmo Hodžič s.p. iz Ljubljane. Naše storitve nudimo strankam iz cele Slovenije, bodite med njimi tudi vi.

Pomembno je, da si izberete zanesljivega izvajalca, saj stojni tlaki predstavljajo podlago za vaše talne površine.

Polaganje estrihov prepustite nam, saj celi Sloveniji nudimo ugodno storitev

Estrih je narejen iz betona ali drugih elementov. Ker predstavlja nosilni element, na katerem boste stali vi in vaše celotno pohištvo, je njegov nanos debel nekaj centimetrov.

Pri samemu polaganju estrihov skrbimo zato, da je površina gladka in primerna za polaganje končnih talnih oblog. Za to so potrebne izkušnje in dobro oko. Naši zaposleni so si pridobili vse ustrezno znanje in hitro opazijo tudi najmanjšo napako in so jo sposobni odstraniti.

Celi Sloveniji nudimo le najbolj kvalitetne strojne tlake po ugodnih cenah

Zadovoljstvo naših strank je za nas vedno na prvem mestu, zato skrbimo le za najboljšo kvaliteto naših storitev. Poskrbeli bodo, da bo material za strojne tlake pravilno pripravljen, nanesen in izravnan.

  • Nudimo vam najbolj ugodne cene za polaganje estrihov.

  • Delo opravimo znotraj dogovorjenega časa.

  • Za seboj pospravimo.

Na nas se lahko vedno obrnete tudi za nasvete pri polaganju strojnih tlakov.

Izberite podjetje Hilmo Hodžič s.p. iz Ljubljane. Oddajte nam povpraševanje ter si zagotovite kvalitetno in ugodno polaganje estrihov v Sloveniji.