Nazaj na seznam zadetkov

ROBS d.o.o.

za uspešno rast podjetja
Janeče 26, 2390 Ravne na Koroškem
Prikaži številko
Ponedeljek: 7:30 - 15:00 Torek: 7:30 - 15:00 Sreda: 7:30 - 15:00 Četrtek: 7:30 - 15:00 Petek: 7:30 - 13:00 Sobota: zaprto Nedelja: zaprto

Ugodno računovodstvo Koroška, ROBS d.o.o.

Iščete ugodno računovodstvo na Koroškem? Obrite se na podjetje ROBS d.o.o. Nudimo vam ugodne cene za računovodske storitve. Sodelujemo s številnimi manjšimi in večjimi podjetji in jim pomagamo pri ustvarjanju njihove poslovne poti.

Pomagamo tudi novim podjetjem, ker se zavedamo, kako težki so prvi koraki na lastni poslovni poti.

K našim ugodnim cenam vam naše računovodstvo iz Koroške pripravlja tudi posebne ugodnosti ta računovodske in knjigovodske storitve

Sodelovanje z nami pomeni celovito računovodsko podporo. Storitve opravljamo odgovorno, pravočasno in za konkurenčno ceno, ki jo lahko v omejeni akciji znižate tudi do -25%. 

Za vse aktualne podatke o naših popustih in akcijah nas kontaktirajte.

Z nami boste pridobili svojega lastnega skrbnika, to je računovodja, na katerega se lahko vedno zanesete. Ko začnete z nami sodelovati, se poglobimo v vaše področje in vam strokovno svetujemo.

Poskrbeli bomo za vse računovodske in knjigovodske storitve, da se lahko vi posvetite vašemu lastnemu podjetju in svoj čas in energijo namenite svojemu razvoju.

Zakaj izbrati nas, če potrebujete ugodno računovodstvo ter davčno in poslovno svetovanje na Koroškem?

Smo izkušen, zanesljiv in usposobljen poslovni partner.

Na področju računovodstva ter davčnega in poslovnega svetovanja, imamo vse potrebno znanje, da namesto vas vodimo poslovne knjige. Stalno se izpopolnjujemo in izobražujemo.

Spremljamo spremembe na področju našega in vašega delovanja in se jim prilagajamo. Stranke ažurno obveščamo o za njih pomembnih spremembah. 

Za vaša računovodska in davčna vprašanja smo dosegljivi v najkrajšem možnem času in jih učinkovito ter hitro rešujemo v korist vašega poslovanja. 

Prisegamo na profesionalnost in oseben odnos do strank.

Ponudbo individualno prilagodimo. Za vas opravljamo samo dogovorjena dela. Z nami ne boste imeli računovodskih stroškov za dela, ki jih niste naročili oz. za vašo obliko poslovanja niso potrebna. 

Imamo odlične reference in priporočila, da smo več kot samo ugodno računovodstvo na Koroškem, ki nudi tudi kvalitetno davčno in poslovno svetovanje.