Nazaj na seznam zadetkov

Izberite dobro računovodstvo z ugodno ceno, izberite računovodsko hišo Ofis v Ljubljani

Ofis računovodska hiša storitve računovodskega servisa v Ljubljani ponuja 7 let, leta delovnih izkušenj naših zaposlenih pa so precej daljša.

Smo majhen računovodski servis, kar nam omogoča veliko prilagodljivosti strankam in predvsem učinkovito izpolnjevanje zaveze, da pri računovodskih storitvah dajemo prednost kvaliteti ne kvantiteti.

Vemo, da beseda ni vse, zato vam to tudi pokažemo. Prvi mesec vam nudimo BREZPLAČNO vodenje poslovnih knjig. V tem času boste brez dodatnih stroškov spoznali naš način dela in se odločili, ali smo za vas dober ter ugoden računovodski servis.

Za brezplačno vodenje poslovnih knjig prvi mesec nam pošljite povpraševanje.

Storitve našega računovodskega servisa

Za vas uredimo vsa splošna knjigovodska in računovodska dela v dogovorjenem obsegu. Lahko nam prepustite celovito vodenje poslovnih dogodkov ali le določene storitve, glede na želje, potrebe, način in obseg dela oziroma vašo dejavnost.

Ob tem našim strankam zagotovimo tudi strokovno, natančno opravljene preventivne preglede poslovanja in evidentiranja poslovnih dogodkov. Tako pridobite informacije o trenutnem stanju ter možnih izboljšavah.

Že oktobra je podjetjem, ki sodelujejo z nami, na voljo tudi pripravljena bilanca stanja in izkaz uspeha za obdobje od januarja do septembra, ki predstavlja pomembno pripravo na zaključek leta.

Veselimo se vašega povpraševanja in sodelovanja z vami.