Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno slikopleskarstvo, fasaderstvo, suhomontaža

V kolikor iščete odličnega mojstra za ugodno slikopleskarstvo, fasaderstvo ter suhomontažo, smo vam v podjetju Dušan Golob s.p. na voljo kot najboljši ponudnik daleč naokoli.

Za nas je najbolj pomembno zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam na področju ugodnega slikopleskarstva, fasaderstva ter suhomontaže. Svoje delo jemljemo resno in zavzeto.  

Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

Za ugodno slikopleskarstvo, fasaderstvo in suhomontažo smo vam vedno na voljo

V sklopu ugodnega slikopleskarstva, fasaderstva in suhomontaže vam nudimo:

  • visok nivo kakovosti izvedenih storitev,

  • žepu prijazne cene,

  • profesionalen pristop,

  • upoštevanje rokov in

  • spoštovanje dogovorov.

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, profesionalna in strokovno usposobljena. Zaupalo nam je že mnogo naročnikov, in bilo bi nam v veseleje, da bi del njih postali tudi vi.

Odločite se za ugodno slikopleskarstvo, fasaderstvo in suhomontažo pri nas in si priskrbite top ponudbo!

Pri svojem delu uporabljamo le materiale, pripomočke in orodja najboljše kakovosti, prav tako pa poskrbimo za varnost pri delu. Sledimo vsem modnim trendom, da vam lahko nudimo končne storitve, ki se kar najbolj približajo vašim idejam.

Na voljo smo vam tudi z našim strokovnim znanjem in izkušnjami. Če imate kakršnakoli vprašanja o zaključnih gradbenih delih, vam bomo z veseljem svetovali.

Pomagali vam bomo tudi pri izbiri ustrezne barve, saj se zavedamo, da je izbire ogromno. Poznamo, kateri so trenutno največji trendi v Sloveniji in vam pomagali, da bo vaša hiša izstopala ali se popolnoma skladala z okolico. Vse to je prepuščeno vaši izbiri in željah.

Smo zelo prilagodljivi, hitro odzivni in ažurni. Če se boste za ugodno slikopleskarstvo, fasaderstvo in suhomontažo odločili za nas, boste vse prej kot razočarani.

Z veseljem bomo sodelovali z vami!