Nazaj na seznam zadetkov

Vaš strokovnjak za ugodno slikopleskarstvo v Podravski regiji

V podjetju Branko Gert s.p. bomo poskrbeli za različna zaključna gradbena dela v vaših zasebnih in poslovnih prostorih in vam za to ponudili ugodne cene.

Našim strankam se vedno popolnoma posvetimo, saj vam želimo izpolniti vse želje. Vašim predlogom prisluhnimo in vam pri široki izbiri barv tudi svetujemo, da se bodo vaši prostori lepo prelivali iz enega v drugega.

Izkoristite našo ugodno ponudbo za izvedbo slikopleskarstva na Podravskem

Vaše površine bomo naši mojstri ustrezno pripravili in obdelali. Pazimo, da so premazi in barve ustrezno naneseni. Pri izvedbi naših del uporabljamo materiale in barve, ki so vrhunske kvalitete. Saj lahko s kvalitetnimi materiali in orodjem dosežemo želen izgled vaših prostorov.

Sedež našega podjetja se nahaja v bližini Maribora, od koder imamo dobro izhodiščno točko, da vam obiščemo po celi Podravski regiji in ostalih koncih Slovenije. Na voljo imamo svoja lastna vozila, s katerimi na vašo lokacijo pripeljemo vso potrebno opremo za izvedbo del.

Zaupajte vodilnemu strokovnjaku za ugodno slikopleskarstvo v Podravju

Našim strankam se znamo popolnoma prilagoditi. Dela izvajamo po dogovoru, kadar to vam najbolj ustreza. Stranke, ki so že koristile našo storitev, pohvalijo našo:

  • kvaliteto,

  • strokoven odnos in

  • zanesljivost.

Naša slikopleskarska dela vam nudimo po najbolj ugodnih in konkurenčnih cenah, kar nam daje prednost pred ostalimi ponudniki.

Vašim željam lahko popolnoma ustrežemo, saj vam nudimo široko paleto barv, izmed katerih lahko izbirate.

Na nas se lahko obrnete tudi za brušenje betonskih površin.

Oddajte nam povpraševanje in z veseljem se vam bomo posvetili. Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo preko zgoraj navedenih kontaktnih informacij.