Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno šolsko pohištvo 

V podjetju MIPLES D.O.O. smo vam na voljo za izdelavo ugodnega šolskega pohištva. Na omenjenem področju smo zagotovo eden najbolj konkurenčnih ponudnikov daleč naokoli.  Naše mize, stoli in ostalo šolsko pohištvo danes uporabljajo izobraževalne ustanove v Sloveniji in tudi čez mejo.

Naša ekipa, ki izdeluje šolsko pohištvo, je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, fleksibilna in strokovno usposobljena. Ko vse to združimo s sodobno tehnologijo, ki jo imamo na voljo v proizvodnji za šolsko pohištvo, zagotavljamo vrhunske izdelke. Oblikovani so tako, da so maksimalno uporabni, da z njimi dobro izkoristite šolski prostor in seveda, da je učencem med uporabo udobno.

Sledimo cilju, da na trgu ponujamo najboljše šolsko pohištvo po sprejemljivih cenah. Glede na število naročil in pohval uporabnikov nam to zagotovo uspeva. Če tudi vi iščete pravo razmerje kakovost/cena, kratek dobavni rok in pa fleksibilnost pri izdelavi, šolsko pohištvo naročite pri nas.

Zagotovite si top ponudbo za ugodno šolsko pohištvo pri podjetju Miples d.o.o. 

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Tako v Sloveniji kot v Nemčiji veljamo za resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Šolsko pohištvo smo do danes izdelali že za nešteto učilnic. Največja kvaliteta naše izdelave je skrbna izbira materialov, ki so obstojni, enostavni za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo. Vse, kar pričakujete od dobrega šolskega pohištva.

Če boste učilnice opremili z stoli, mizami in ostalim pohištvom naše izdelave, zagotovo ne boste imeli stroškov s stalnimi menjavami. Zagotavljamo top kvaliteto.

Ugodno šolsko pohištvo, ki vam ga nudimo v našem podjetju je:

  • visokokakovostno,

  • denarnici dostopno,

  • profesionalno oblikovano ter

  • funkcionalno.   

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnem šolskem pohištvu, kot so mize in stoli, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!