Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno tapetnišvo Gorenjska

V podjetju TAPETNIŠTVO ANTON SNEDEC S.P. smo vam na voljo za ugodno tapetništvo. Nahajamo se na Gorenjskem. Specializirani smo za tapetništvo, oblazinjenje pohištva ter obnovo sedežnih garnitur.  

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena. Poznani smo kot najbolj konkurenčni ponudnik. Naš odnos je profesionalen in korekten. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati.   

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju ugodnega tapetništva na Gorenjskem. Veljamo za resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Ugodno tapetništvo na Gorenjskem v TAPETNIŠTVU ANTON SNEDEC S.P. je:

  • visokokakovostno,

  • cenovno dostopno,

  • estetsko dovršeno ter

  • funkcionalno.   

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnem tapetništvi nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!