Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno temnenje stekel

V podjetju URSAJ, Uroš Korenčan s.p. se ukvarjamo z ugodnim temnenjem stekel. Nahajamo se v Dolu pri Ljubljani in smo zagotovo najboljša izbira daleč naokoli.

Ugodno temnenje stekel vam nudimo, ker vam temnenje stekel prinaša UV zaščito, kar je pomembno predvsem v sončnih poletnih mesecih na daljši poti, preprečuje zaslepljenost, deluje kot toplotni izolator in vam nudi zasebnost.

Tako se boste zlahka skrili pred radovednimi pogledi drugih udeležencev v prometu. S temnenjem stekel pa tudi razbremenimo vozilo, saj se tako v vročih mesecih manj segreva. Z nami boste torej pridobili velike prednosti.

Imate dejavnost in jo želite predstaviti čim večjemu številu potencialnih strank? Potem se odločite za naše podjetje, ki vam bo izdelalo atraktiven reklamni napis z vizualnimi efekti, ki bodo pritegnili pozornost ljudi. Naredili bomo reklamni napis, ki bo pravi kontakt trga z vašim podjetjem.

Ne zamudite te priložnosti za vizualno komunikacijo, ki bo vsebovala sporočila, ki jih želite predstaviti okolici in povečala prepoznavnost vaše blagovne znamke.

V URSAJ, Uroš Korenčan s.p. vam nudimo tudi izdelavo reklamnih napisov

Odlikuje nas odzivnost, strokovnost in inovativnost. Imamo vrhunsko in opremo za izdelavo reklamnih napisov, znanje večletne izkušnje. Smo izjemno kreativni in znamo prisluhniti vsaki pobudi.

URSAJ, Uroš Korenčan s.p. je za ugodno temnenje stekel pravi naslov!

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Naša ekipa je zelo zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena za ugodno temnenje stekel. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Za ugodno temnenje stekel smo vam vedno na voljo.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnem temnenju stekel, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov, saj smo za vas vedno na voljo. Veselimo se sodelovanja z vami!