Nazaj na seznam zadetkov

VRTNARSTVO PROSENC, Sandi Prosenc s.p.

Beričevo 52, 1262, Dol pri Ljubljani
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 19:00 Sobota: 8:00 - 17:00 Nedelja: 8:00 - 12:00

Ugodno vrtnarstvo Osrednja Slovenija, Vrtnarstvo Prosenc

V Vrtnarstvu Prosenc imamo več kot 40-letno tradicijo z gojenjem rož in vrtnih sadik. Popolnoma smo se posvetili vrtnarstvu in vam nudimo naše izdelke po ugodnih cenah. Dobro smo poznani na območju Osrednje Slovenije, ampak se je beseda o našem vrtnarstvu dobro razširila in danes naše stranke prihajajo tudi iz drugih kotičkov Slovenije.

Obiščite Vrtnarstvo Prosenc v Osrednji Sloveniji, kjer vam nudimo najbolj ugodne cene

V Vrtnarstvu Prosenc vas bodo pričakali naši prijazni zaposleni, ki vam bodo znali svetovati o najboljši izbiri sadik in rož. Naše rastline zelo dobro poznamo, saj jih vzgajamo znotraj naših rastlinjakov in celo leto skrbimo za njih.

Pri nas lahko ugodno kupite:

  • zelenjavne sadike,

  • cvetlične sadike in

  • zemljo za rože.

Naše stranke nas najbolje poznajo po naši široki izbiri balkonskega cvetja za grobove in vrtove.

Našli nas boste na naslovu: Beričevo 52, Dol pri Ljubljani. Ne morete nas zgrešiti, saj nas obdaja velika površina rastlinjakov in veliko parkirišče. Najdete nas lahko tudi na ljubljanski glavni tržnici in na tržnici v Domžalah.

Odprti smo po zgoraj naveden urniku, razen znotraj glavne sezone, od marca do maja, smo ob sobotah odprti do 19:00. Naše aktualne odpiralne čase si lahko ogledate na naši spletni strani.

Zagotovite si svoje ugodne cvetlične in zelenjavne sadike v Vrtnarstvu Prosenc v Osrednji Sloveniji

Naša ponudba cvetličnih in zelenjavnih sadik se prilagaja letnim časom. Že leta smo prisotni na trgu rastlin in rož, zato dobro poznamo cene na tržišču in vam vedno nudimo najbolj ugodne cene.

Našim strankam iz vedno na voljo za vsa vprašanja in nasvete. Radi poklepetamo z vami in vam damo napotke, kako skrbeti za cvetlične in zelenjavne sadike.

Veselimo se vašega obiska v našem ugodnem vrtnarstvu v Osrednji Sloveniji. Če imate kakršnakoli vprašanja, smo vam na voljo po zgoraj navedenih kontaktnih informacijah, ampak najbolj bomo veseli, če nas obiščete in si v živo pogledate našo ponudbo.