Nazaj na seznam zadetkov

ZAVAROVALNO ZASTOPANJE MARJAN GOLEŽ, s.p.

Rogaška cesta 19, 3240 Šmarje pri Jelšah
Prikaži številko

Ugodno zavarovalno zastopanje

V podjetju Marjan Golež, s.p. smo vam na voljo za ugodno zavarovalno zastopanje. Sklepamo vse vrste zavarovanj in smo ekskluzivni zastopnik za Generali.  

Naše stranke obravnavamo individualno, saj se radi posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ker je za nas njihovo zadovoljstvo najbolj pomembno. Usluge zavarovanja opravljamo skladno s predpisi in standardi.

Ne spreglejte morebitnih akcijskih ponudb, ki jih občasno nudimo našim strankam!

Za ugodno zavarovalno zastopanje smo vam vedno na voljo

Z ugodnim zavarovalnim zastopanjem se pri nas ukvarjajo naši natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in usposobljeni strokovnjaki. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

V okviru ugodnega zavarovalnega zastopanja vam zagotavljamo:

  • visoko kakovost izvedenih storitev,

  • dostopne cene,

  • hitro odzivnost,

  • korekten odnos ter

  • spoštovanje vseh rokov in dogovorov,

  • zavarovanje na daljavo.

Zagotovite si top ponudbo za ugodno zavarovanje

Želimo si ustvariti zavarovalno zastopanje, ki bo usmerjeno k oblikovanju sodobnega in zaupanja vrednega podjetja, ki bo svojim zavarovancem in zaposlenim zagotavljalo varno in bogato prihodnost.

Na področju zavarovalništva imamo dolgoletne izkušnje, s pomočjo profesionalnosti ekipe in poznavanja zavarovalnih produktov vseh zavarovalnic pa prekašamo vso konkurenco.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o ugodnem zavarovalnem zastopništvu nas kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!