Nazaj na seznam zadetkov

Ureditev teniških igrišč in atletskih stez Slovenija

TEHNIX TRADE, D.O.O. je podjetje, ki se ukvarja s:

  • pridelavo in prodajo opečnega zdroba ali tako imenovanega tenisita,

  • izdelavo tenis igrišč.

Naša prioriteta ja zadovoljstvo naših strank in zato se vam vedno individualno posvetimo. Za vas si vzamemo čas in vam svetujemo o ureditvi tehniških igrišč in atletskih stez. Izdelujemo nova teniška igrišča ali atletske steze, pri tem pa tenisit dostavimo v večjih količinah v razsutem stanju.

Smo strokovno usposobljeni s svojega področja in imamo pridobljene številne izkušnje. Tenisit pridobivamo iz čiste žgane gline, ki jo s posebnim tehnološkim postopkom zdrobimo in presejemo v različne granulacije.

Uredimo teniška igrišča, za katere se pri nas uporablja opečni zdrob, ki se uporablja tudi pri izgradnji in vzdrževanju atletskih stez.

Ureditev teniških igrišč in atletskih stez kjerkoli v Sloveniji zaupajte top ponudnik

Ko se z naročnikom dogovorimo o vseh podrobnostih top ponudbe z ureditev teniških igrišč in atletskih stez, začnemo z izdelavo zunanjih športnih površin. Uporabljamo visokokvaliteten tenisit različnih granulacij, delamo pa tudi z umetno travo.

TEHNIX TRADE, D.O.O. smo vam na voljo za svetovanje o postavitvi, pripravi terena, postavitvi temeljev, robnikov... Dostavimo pesek, položimo pesek različne granulacije, dobavimo in montiramo črte...

Ureditev tehniških igrišč in atletskih stez zajema čiščenje in pripravo podlage, odpadni pesek lahko tudi odpeljemo, ureditev črt, nasutje tenisita in valjanje z motornim valjarjem do igralne trdnosti.

Uporabljamo sodobno in kvalitetno opremo, ki nam omogoča izdelavo visokokakovostnih igrišč. Prilagajamo se željam strank in kupcev. Nudimo vam bogat izbor storitev.

Stopite v stik z nami, če iščete top ponudbo za ureditev teniških igrišč in atletskih stez po vsej Sloveniji. Če se boste odločili z nas, boste vse prej kot razočarani.