Nazaj na seznam zadetkov

Urejanje in vzdrževanje okolice Pomurje

Ste si kdaj mislili, kako bi bilo lepo, če vam ne bi bilo treba kositi trave? Te misli lahko postanejo resničnost, saj obstaja servis, ki vam to lahko uredi.

Lepo urejena okolica hiša pove več o vas kot si mislite

Okolica hiše je tista, na katero pogosto pozabimo. Ponovno se nanjo spomnimo v pomladanskih mesecih, ko je topleje, dnevi so daljši in zunaj preživimo več časa. Kar naenkrat vidimo, da je naša okolica hiše popolnoma neurejena in naši sosedje so tudi že to opazili.

Vi pa nimate časa, greste na morje ali pa se vam je kosilnica pokvarila. Nič skrbet, zato smo tukaj mi.

Naše podjetje Dejan Kaučič s.p. ureja in vzdržuje okolico. Za vas kosimo travo, obrezujemo živo mejo in poskrbimo, da bo vaša okolica hiše lepo vzdrževana.

Nahajamo na območju Pomurja in naša dejavnost sega tudi v Podravje.

Trava raste hitro, zato nas pravočasno pokličite, preden se bo razrasla. Travo vam bomo pokosili in vi boste uživali ob pogledu na njo. Je živa meja izpod nadzora? Ni problema, mi jo bomo spravili nazaj v lepo obliko.

Bi radi položili laminat ali potrebujete lesne izdelke?

Ne skrbimo le za zunanjost vašega doma, ampak tudi za notranjost. Če se odločate o menjavi tal, smo pravi naslov za vas. Naši mojstri se ukvarjajo tudi s polaganjem laminata.

Pri gradnji in prenovi je dobro imeti kvalitetne izdelke iz lesa. Izvajamo mizarske storitve, s katerimi lahko zadovoljimo vaše želje.

Ste iz Pomurja ali Podravja? Oddajte povpraševanje in mi vam bomo uredili in vzdrževali vašo okolico. Položili bomo laminat in vam nudili mizarske storitve. Za naše stranke smo pripravili posebno akcijo, izkoristite jo.