Nazaj na seznam zadetkov

VIP TRADE urejanje okolice in trgovina d.o.o.

Cesta Dolomitskega odreda 159, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
Delovniki: 7.-18., Sobota: 7.-12.

Urejanje okolja in vrtov

V podjetju VIP TRADE urejanje okolice in trgovina d.o.o. se ukvarjamo z urejanjem okolja in vrtov, pri čemer smo zelo izkušeni, natančni in strokovno usposobljeni.

Na voljo smo vam po dogovoru po vsej Sloveniji in smo idealen partner od ideje do zaključka.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam.

Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Na voljo smo vam torej za:

  • urejanje okolja in vrtov,

  • spletno prodajo vrtne opreme in dodatkov,

  • prodajo keramike,

  • izdelavo nizkih gradenj,

  • gradnjo dvorišč, cest in ostale infrastrukture...

Daleč naokoli smo poznani kot odličen izvajalec urejanja okolja in vrtov. Če se boste odločili za nas, boste vse prej kot razočarani. Zagotavljamo pa vam tudi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno.

Naj vam vrt in okolico uredijo profesionalci

Ureditev okolice oziroma vrta ne zahteva nič manj pozornosti kot urejanje notranjosti prostorov. Zelene površine posebno v toplejših mesecih radi uporabljamo, pogled v zeleno rastlinje pa poskrbi tudi za sprostitev.

Prav tako je vrt oziroma okolice objekta tista, s katero se obiskovalci pravzaprav najprej srečajo. Da se pusti dober prvi vtis o urejenosti je seveda zelo pomembno, posebno pri podjetjih. Nič čudnega torej ni, da imajo npr. hoteli in restavracije vedno lepo urejene zelenice ali terase, obdane z zelenjem, ki lahko gostom ponudijo nekaj zasebnosti, sence ipd.

Pri VIP TRADE dobro vemo, kako vse doprinese lepo urejena okolica in vrt, vemo pa tudi, da niti posamezniki, kaj šele podjetja nimajo časa, znanja, ustreznega orodja, da bi zanjo skrbeli sami. Zato smo tu mi, da načrtujemo optimalne rešitve, ob pogledu na katere bodo uživali vsi.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o urejanju okolja in vrtov, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov. Prav tako pa vas vabimo k ogledu naše spletne strani. Veselimo se sodelovanja z vami!