Nazaj na seznam zadetkov

Za urejanje zelenih površin v Mariboru kontaktirajte naše podjetje Luka Senčar s.p.

Smo podjetje, ki se ukvarja z urejanjem zelenih površin tako okoli vašega doma kot poslovnih objektov v Mariboru. Podjetje Urejanje zelenih površin in okolice, Luka Senčar s.p. je zelo zagnano, saj svoje delo jemljemo resno in zavzeto.

Na področju urejanja zelenih površin v Mariboru vam v podjetju Luka Senčar s.p. zagotavljamo:

- odlično kakovost opravljenih storitev,

- prijazne cene,

- hitro odzivnost,

- dostopnost ter

- fleksibilnost.

Naša kvalitetne in ugodne storitve urejanja zelenih površin vam sicer nudimo v celotni podravski regiji. Uporabljamo orodja, ki so narejena prav za naše storitve, poskrbimo pa tudi za varnost pri delu.

Podjetje Urejanje zelenih površin in okolice vam nudi celovite storitve, zato boste z nami prihranili veliko svojega časa in denarja.

V okviru urejanja zelenih površin v Mariboru vam podjetju Luka Senčar s.p. nudi:

-         Košnjo trave,

-          Sejanje trave,

-          Prezračevanje trate,

-          Prekopavanje vrta,

-          Obnovo zelenic,

-          Obrezovanje žive meje,

-          Obrezovanje dreves,

-          Ostala dela na vrtu in okolici ter

-          Odstranjevanje snega pozimi.

Za nas je najbolj pomembno zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam na področju urejanja zelenih površin v Mariboru. V podjetju Luka Senčar s.p. se vedno držimo dogovorov s stranko.

Smo natančni, odgovorni, zanesljivi, profesionalni in strokovno usposobljeni na področju urejanja zelenih površin v Mariboru.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o urejanju zelenih površin v Mariboru z okolico kontaktirajte podjetje Luka Senčar s.p., saj smo za ves vedno na voljo. V veselje nam bo sodelovati z vami!