Nazaj na seznam zadetkov

Uvajanje sistemov vodenja kakovosti ISO 9001

Standard ISO 9001 je mednarodno uveljavljen sistem vodenja kakovosti, ki podjetjem v različnih dejavnostih pomaga izboljšati poslovne rezultate.

Pri uvajanju in vzdrževanju sistema vodenja kakovosti ISO 9001 vam strokovno pomagamo v podjetju Vips.

Ni važno, katero dejavnost opravljate, kako velika je vaša organizacija oziroma v katerih gospodarskih sektorjih ste aktivni, sistem vodenja kakovosti lahko izboljša vašo poslovno prakso, zato ne odlašajte s postopkom uvajanja. Pokličite nas ali oddajte povpraševanje in si zagotovite ugodno ceno ter individualno prilagojeno storitev za vaše potrebe.

Uvajanje sistemov vodenja ISO 14001 in ISO 45001

Gre za sistem ravnanja z okoljem. Prav tako vam ga v podjetje pomagamo uvesti pri Vips in kasneje zagotavljamo celovito podporo pri vzdrževanju certifikata.

Istočasno nam lahko prepustite tudi uvajanje sistema varnosti in zdravja pri delu ISO 45001. Sistemi vodenja ISO so zasnovani tako, da lahko standarde uvajamo istočasno.

Zakaj uvesti sistem vodenja ISO v podjetju?

Certifikati ISO vam pomagajo dokazovati zavezanost h kakovosti, odgovornemu ravnanju z okoljem in odgovornosti pri zdravju in varnosti pri delu. Odjemalci vaših storitev kakor tudi zaposleni, iščejo takšna mednarodno prepoznavna potrdila, saj lahko bistveno pripomorejo k zadovoljstvu, to pa velikokrat prinaša tudi boljše poslovne rezultate.

Uvajanje sistemov vodenja v podjetje prinaša bolj jasno in sistematično delo, s tem pa tudi enostavnejše vodenje, kar je cilj vsakega podjetja, saj se lahko le tako dosega nenehni napredek.

Kateri sistemi vodenja so primerni, da se uvedejo v vaše podjetje?

Pokličite nas, da se spoznamo, vam odgovorimo na vsa vprašanja in pripravimo ponudbo, v kateri bo uvajanje sistemov vodenja prilagojeno vam.