Nazaj na seznam zadetkov

Uvoz vozil po naročilu Savinjska - NG avtomobili, Zoran Čokl s.p.

Ljubitelji avtomobilov, kliknili ste na pravega ponudnika! Za vas lahko po naročilu poiščemo vozilo in vam pomagamo dostaviti.

Uvažanje vozil po naročilu za vas opravimo brezskrbno

Smo podjetje NG avtomobili iz Savinjske. Ukvarjamo se s prodajo in odkupom rabljenih vozil ter uvozom vozil iz tujine po naročilu.

Vas zanima, kako poteka uvoz vašega sanjskega avtomobila iz tujine?

  • Vi nam podate vaše naročilo. Povejte, kakšen model vozila, barvo, opremo itd. si želite.

  • Mi bomo vozilo poiskali. Pregledali bomo vse oglase, da vam najdemo ustrezno vozilo. Ko vozilo najdemo, vas kontaktiramo. Če vozilo ni po vaši želji, nadaljujemo z iskanjem. Če ste z izbiro vozila zadovoljni, sledi naslednji korak.

  • Pogledamo, kakšen bo strošek uvoza. Ker se vozilo nahaja v tujini, ga je treba pripeljati do vaših vrat, to vam uredimo mi.

  • S prodajalcem vozila uredimo vso dokumentacijo in uredimo vse ostale postopke.

  • Vaš sanjski avtomobil je dostavljen do vaših vrat.

Izbirate lahko iz naše ponudbe rabljenih vozil

Vašega sanjskega vozila mogoče sploh ni treba uvažati iz tujine, saj se lahko nahaja že pri nas. V NG avtomobili prodajamo in kupujemo rabljena vozila iz cele savinjske regije in celotne Slovenije.

Če imate vozilo, katerega ne potrebujete več, ga zaupajte nam. Vaše novo vozilo, lahko najdete med našo ponudbo ali pa vam ga uvozimo iz tujine.

Ste sanjski avtomobil že našli na spletu? Potem nam posredujte oglas. Mi bomo oglas pogledali in poskrbeli za uvoz vašega vozila po naročilu.

Pokličite nas in se pozanimajte o naši ponudbi. Za uvoz vašega sanjskega vozila po naročilu, nas tudi kontaktirajte. Veselimo se sodelovanja z vami.