Nazaj na seznam zadetkov

VALERIJAN center alternativnih rešitev d.o.o.

logo
naši prostori
Francoska ulica 15, BTC 1000 Ljubljana
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 19:00

Center alternativnih rešitev Valerian v Ljubljani je top izbira, če potrebujete bioresonanco ali druge terapije

Vse več ljudi za doseganje boljšega zdravja in počutja posega po alternativnih rešitvah. Seveda pa je pri izbiri zdravilcev oziroma terapevtov, ki tovrstne metode opravljajo, pomembno, da izberite strokovnjake, ki jim zaupate, ki imajo znanje, izkušnje in lahko to tudi potrdijo z referencami, priporočili.

Med drugim boste takšnega terapevta, bodisi za bioresonanco, magnetno ali frekvenčno terapijo, našli v centru alternativnih rešitev Valerian v Ljubljani. Odprli smo ga prav z namenom, da vsem, ki si želite pomoč pri reševanju zdravstvenih težav oziroma težav s slabim počutjem, pomagamo do najustreznejše rešitve.

Bioresonanca Ljubljana

Ena od priljubljenih alternativnih metod zdravljenja je bioresonančna terapija.

V Ljubljani smo zanjo specialisti in jo izvajamo z najsodobnejšo diagnostično napravo SENSITIV IMAGO. Ta nam sicer poleg standardne bioresonančne terapije omogoča tudi

  • frekvenčno-idemnifikacijsko terapijo (MORA) z dodajanjem zdravilnega valovanja;

  • izdelavo elektronsko informiranih zdravil (SPEKTRONOZOD);

  • testiranje učinkovanja prehranskih dopolnil in drugih snovi.

Bioresonanca lahko pomaga pri praktično vsaki bolezni oziroma težavi oziroma jo omili. Je popolnoma neinvazivna in neboleča metoda zdravljenja. Koliko obiskov bo potrebnih, da se doseže želeni rezultat, pa je seveda odvisno od vsakega posameznika oziroma njegovega stanja, zato se o tem pogovorimo, ko nas obiščete v Ljubljani in lahko opravimo celotno računalniško diagnostiko.

Različne oblike alternativnega zdravljenja v Ljubljani so na voljo v centru Valerian

Smo sodobno opremljen center za alternativno zdravljenje, v katerem imajo poleg bioresonance prostor tudi razne druge terapije. Gre za:

Vse naštete metode alternativnega zdravljenja so preizkušene in od terapevta zahtevajo določena znanja ter izkušnje, zato ste lahko popolnoma brez skrbi, ko nas obiščete. So varne in učinkovite in mnogi naši obiskovalci vam bodo povedali, da so prav v centru alternativnih rešitev dobili najboljšo podporo za svoj organizem.

Vsaka terapija se izvede popolnoma diskretno in je individualno prilagojena stranki. Zaupajte nam, kaj vas pesti, povejte nam ugotovitve uradne medicine, da jih lahko upoštevamo in pripravimo najustreznejši potek zdravljenja.