Nazaj na seznam zadetkov

Varnost in samoobramba na delovnem mestu Slovenija

Da se počutimo varne na delovnem mestu, je vrednota, ki se je premalo zavedamo. Eden izmed načinov, kako to spremeniti, je, da se posvetimo varnosti in samoobrambi na delovnem mestu.

To posebej velja za uradne osebe, ki opravljajo delo na področju varovanja ljudi in premoženja, kot so varnostniki, receptorji, čuvaji in tako naprej, ki so pogosto izpostavljeni konfliktnim situacijam.

Pri Rajko Nemec s.p. skrbimo z izvajanjem tečajev in delavnic krepimo varnost in samoobrambo na delovnem mestu v Sloveniji.

Poskrbite za svojo varnost in varnost svojih zaposlenih s pomočjo samoobrambe na delovnem mestu

Na področju samoobrambe imamo bogate izkušnje, s katerimi vas bomo naučili učinkovitih tehnik za zaščito pred nevarnostmi.

Pri svojem delu uporabljamo sodobno opremo, s katero lahko varno uprizorimo realne situacije in izvajamo vaje.

Tečaje in delavnice za varnost in samoobrambo na delovnem mestu izvajamo po celi Sloveniji. Termine izvajanja prilagajamo vam, saj smo vam na voljo po dogovoru.

Brez težav pridemo na vašo lokacijo ob dogovorjenem času.

Vsebino naših delavnic prilagodimo vašemu specifičnemu področju. Z vami se pogovorimo o vaših potrebah in željah, ki jih v naše delavnice vključimo.

Izkoristite našo ponudbo za tečaje varnosti in samoobrambe na delovnem mestu po Sloveniji

Zavedamo se, da je varnost vaših zaposlenih za vas na prvem mestu. Z našo pomočjo boste izboljšali njihov občutek varnosti in dobro počutje.

Naučili vas bomo teorijo in praktične pristope za izboljšanje varnosti in samoobrambe na delovnem mestu.

Vi in vaši zaposleni si zaslužijo varno delovno okolje. Obrnite se na podjetje Rajko Nemec s.p., ki vam zagotavlja ravno to.

Oddajte nam povpraševanje, kjer bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam pripravili posebno ponudbo.