Nazaj na seznam zadetkov

CENTER ČEBELICA center za elektronsko, tehnično, higijensko vzdrževanje in opremljanje objektov d.o.o.

Brodarjev trg 10, 1000 Ljubljana
Prikaži številko
Pon - Pet: 8:00 - 16:00

Varovanje stanovanjskih objektov Ljubljana, Center čebelica d.o.o.

Zanesljivo varovanje za vaš stanovanjski objekt v Ljubljani vam nudi podjetje CENTER ČEBELICA center za elektronsko, tehnično, higijensko vzdrževanje in opremljanje objektov d.o.o.

Varnost vašega doma in družine je prioriteta vsakogar in to razumemo. Zato vam ponujamo pri nas TOP rešitev za varovanje - napreden video nadzorni sistem, ki vam omogoča nadzor in mirnost v vseh trenutkih. Ne glede na to, ali gre za:

  • stanovanjski objekt,

  • hišo ali

  • poslovni objekt, smo tu, da vam pomagamo zaščititi lastnino.

Poleg varovanja stanovanjskih objektov pa vam naše podjetje iz Ljubljane nudi tudi:

  • reševanje iz dvigal

  • video nadzorni sistemi

  • protivlomno varovanje

  • tehnični pregledi vozil

Čeprav se nahajamo v Ljubljani in imamo večino strank iz Osrednje Slovenije, pa svoje storitve nudimo po vsej Sloveniji.

Video nadzorni sistem, ki ga ponujamo, je opremljen z najnovejšo tehnologijo, ki vam omogoča enostaven in zanesljiv nadzor nad svojim stanovanjskim objektom. Zmogljive kamere in programska oprema zagotavljajo jasno in natančno sliko v realnem času.

Naš video nadzorni sistem vas ne bo pustil na cedilu. Imejte oči povsod.

Reševanje iz dvigal, Ljubljana

Ste obtičali v dvigalu? Ne veste kaj storiti? Pritisnite zvonček in pomagali vam bomo. Tako enostavno je z nami rešljiva marsikatera težava v Ljubljani in po vsej Sloveniji.

Z našim sistemom lahko svoj stanovanjski objekt spremljate od koder koli preko računalniškega sistema. To odgovornim daje nadzor in mirnost.

Sistem, ki ga ponujamo je opremljen s funkcijami avtomatizacije in opozoril. Prejmite opozorila o gibanju ali nenavadnih dogodkih v realnem času, kar vam omogoča hitro ukrepanje v primeru nepooblaščenih vstopov in drugih težav.

Z nami je varovanje stanovanjskih objektov enostavno. Zaposleni vam bodo pomagali pri namestitvi in vam podali vse potrebne informacije za uporabo sistema.

Vsak objet je zgodba zase in temu primerno uredimo tudi nadzorne sisteme.

Naj se varovanje vašega stanovanjskega objekta prične že danes, z nami. Pokličite nas ali nam pišite za ogled, svetovanje in oceno zahtevnosti projekta. Kos smo tudi bolj kompleksnim nalogam.

Naša ekipa bo odgovorila na vprašanja in vam pomagala izbrati video nadzorni sistem za vas, ki ga vaš objekt v Ljubljani ali kjerkoli drugje v Sloveniji, potrebuje.

Ne tvegajte varnosti objekta. Zaščitite ga s pomočjo naprednega video nadzornega sistema pred nepredipravimi. Naša storitev je zasnovana na zanesljivosti in učinkovitosti, da ste vi lahko brez skrbi.

TOP varovanje stanovanjskih objektov v Ljubljani, Sloveniji!