Nazaj na seznam zadetkov

Varstvo pri delu in požarna varnost Štajerska, FRANC STOPAJNIK s.p.

Za varnost pri delu in požarno varnost na Štajerskem poskrbimo v podjetju STOPAJNIK FRANC s.p., VARSTVO PRI DELU. Ker smo med TOP ponudniki, se priporočamo kot eden bolj konkurenčnih v omenjeni dejavnosti.

Nudimo vam celovite storitve, med katere spadajo:

  • varstvo pri delu

  • varstvo pred požari

  • koordinacija na gradbiščih

  • tehnični pregledi objektov

  • uvajanje standardov

Zagotavljamo vam etičnost, natančnost, zanesljivost, spoštljiv odnos, upoštevanje predpisov, spoštovanje dogovorov z vami ter prijazen cenik.

Skrbimo za varstvo pri delu in požarno varnost po vsej podravski regiji

Ekipa, ki se vam bo posvetila v podjetju FRANC STOPAJNIK s.p. je odgovorna, izkušena in strokovna. Kar se tiče varstva pri delu in požarne varnosti kjerkoli na Štajerskem, smo izurjeni za:

usposabljanje delavcev za varno delo in za varstvo pred požari, izdelavo izjave o varnosti z oceno tveganja, opravljamo preglede in preizkuse delovne opreme, izdelamo interne akte, izvajamo meritve parametrov delovnega okolja, svetujemo s strokovnjaki medicine dela ter inšpekcijskimi službami, izdelamo požarni red in oceno požarne ogroženosti in evakuacijski načrt.

Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate vse naše storitve.

Varstvo pri delu in požarna varnost postajata vedno bolj pomembna faktorja ekonomskega in tehničnega razvoja. Poleg tega pa zaposlenim daje tudi občutek varnosti, kar tudi poveča storilnost.

Ne odlašajte in nas izberite za top pogoje sodelovanja s področja varstva pri delu in požarne varnosti.