Nazaj na seznam zadetkov

Veleprodaja in maloprodaja bioloških dodatkov Penergetic, NATAŠA FERARIČ S.P.

Iščete biološke dodatke, ki vam bodo pomagali pri krepitve vaše kmetijske dejavnosti na celovit in naraven način? NATAŠA FERARIČ S.P. se ukvarja z veleprodajo in maloprodajo bioloških dodatkov Penergetic.

Med top ponudnike spadamo zato, ker so naši izdelki zelo kakovostni in učinkoviti. Glavna lastnost izdelkov Penergetic je, da se soočajo z glavnim vzrokom težav. Ne zdravijo simptomov, temveč vzroke.

Uporabijo razpoložljive vire na najbolj optimalen možen način. Gre za trajnostno zdravljenje, ki povzroči boljšo rast, večji pridelek ter bolj zdrave in živahnejše pridelke in živali. Dajte si priložnost in se odločite za izdelke Penergetic, ki vam odpira nove možnosti in priložnosti za uspešno kmetijstvo.

Naš izdelek prihaja iz Švice, kjer dosegamo odlične rezultate zahvaljujoč usposobljeni ekipi, inovativnem razvoju izdelkov in sodobnim proizvodnim prostorom, ki izpolnjujejo najvišje standarde.

Veleprodaja in maloprodaja bioloških dodatkov Penergetic, NATAŠA FERARIČ S.P.

V naši prodajni top ponudbi, lahko izbirate med izdelki, ki vam bodo pomagali pri:

  • odvračanju divjadi

  • biostimulaciji in podpori rasti rastlin

  • večji rodovitnosti tal

  • biostimulaciji za trajnostno in koristno živinorejo

  • pridobivanju homogenega kmetijskega gnoja

  • tvorbi humusa in zmanjšanju vonja po hlevu

  • vračanju vitalnosti in strukture vode

V naši veleprodaji in maloprodaji bioloških dodatkov Panergetic boste našli izdelke, vrhunske kakovosti, na naši spletni strani pa si lahko pogledate bolj natančne opise vseh izdelkov. Našli pa boste tudi napotke o doziranju, količini doziranja, načinu doziranja, načinu uporabe ter načinu delovanja.

Vabimo vas, da si jo ogledate in nas kontaktirate, v primeru dodatnih vprašanj. Pozanimajte se o top ponudbi, ki vam jo nudimo v okviru veleprodaje in maloprodaje bioloških dodatkov Panergetic.