Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno računovodstvo, Krško

Poslujete v okolici Krškega in potrebujete računovodsko pomoč? Obrnite se na podjetje Vodenje poslovnih knjig Blaženka Ašič s.p.

Podjetje smo ustanovili leta 2001. Z mnogimi strankami sodelujemo že od samega začetka. Ponosni smo, da smo skupaj z njimi rasli in dosegli ter presegli marsikateri zastavljeni poslovni cilj.

Na takšen način (dolgoročno in uspešno) si želimo sodelovati tudi z vami. Zato imamo celovito ponudbo storitev, ki jih prilagodimo vašemu načinu, obliki, obsegu poslovanja, in konkurenčen cenik.

Če za svoje računovodstvo izberete nas, se lahko zanesete, da vam bomo vedno na voljo v najkrajšem možnem času. Prisegamo na ažurno komunikacijo s strankami in učinkovito reševanje vsakršnih računovodskih vprašanj.

Visok profesionalni in kakovostni nivo storitev je rezultat znanj, izkušenj, predanosti, poštenosti, odgovornosti. To so vsekakor vrline, ki nas delajo prepoznavne kot dobro računovodstvo v Krškem in širše in ki jih verjetno iščete tudi vi, če menjate računovodski servis oziroma ga še izbirate.

Računovodski servis iz Krškega, ki mu lahko zaupate

Smo računovodstvo za naslednje oblike pravnih subjektov:

  • d.o.o.

  • d.n.o.

  • k.d.

  • s.p.

  • zasebniki (notarji, obrtniki, odvetniki ...)

Ne glede na to, ali ste veliko ali majhno podjetje, po zakonu morate imeti urejeno knjigovodstvo, mnoge druge računovodske storitve pa niso obvezne po zakonu, so pa priporočljive, ker vam, če jih opravlja zanesljiv in izkušen servis, pomagajo poslovati bolje.

Pri nas vsekakor najprej poskrbimo za zakonsko obvezna računovodska dela. Ta opravljamo odgovorno in v predpisanih rokih. O izvajanju drugih del pa se dogovorimo, ko nas pokličete za sodelovanje. Pripravimo vam individualno ponudbo, ko vidimo, kaj sploh potrebujete, oziroma kako imate organizirano poslovanje.

Mirno nam prepustite vse računovodske storitve ali pa opravljanje le določenega dela računovodstva. Ne glede na to, bomo za vas enako korektni, pošteni, odzivni in se bomo potrudili za oblikovanje rešitev, ki bodo koristile vašemu poslovanju.