Nazaj na seznam zadetkov

Za dobro izvedene strojne instalacije v Pomurju poskrbi Inštalaterstvo Anton Kaučič s.p.

Uredimo vam vodovod in ogrevanje. Dandanes si je težko predstavljati življene v domu, brez elektrike, vode in gretja. To so osnove brez katerih ne gre.

Svoje delo dobro opravimo. Vodovod in ogrevanje vam uredimo za vaš dom, poslovno ali katerokoli drugo stavbo, kjer si to želite in potrebujete.

Pri delu posegamo po preverjenih materialih, ki jih poznamo in jih zaupamo, tudi strankam svetujemo, da je bolje včasih poseči po malo dražjih materialih, ki dlje zdržijo, kot kupit nekaj na prvo žogo.

S pomočjo kakovostnih materialov, našega strokovnega dela, izkušenj in pripomočkov vam uredimo trajnostne in vzdržljive strojne instalacije.

Pred samo izvedbo, si ogledamo objekt oziroma področje dela, naredimo izračun, podamo ponudbo in če vam je všeč, pričnemo z delom.

Zanesljivo, strokovno, odgovorno

so glavne odlike našega podjetja. Če temu dodamo še:

  • korekten odnos z naročnikom ali drugimi izvajalci na objektu,

  • hitro odzivnost,

  • sprejemljive cene,

  • prijaznost,

  • fleksibilnost, ste dobili naš recept za dobro poslovanje.

Zavedamo se, da moramo svoje delo dobro opraviti, saj sta vodovod in ogrevanje glavni funkciji objekta, kjer se zadržujemo ljudje.

Pomembno nam je, da ste z nami zadovoljni, da delo opravimo dobro in trajno, saj si tako prislužimo ustno reklamo, ki ima svojo težo in o nas sega dober glas v marsikatero prekmursko vas, prepričajte se o tem tudi vi!

Inštalaterstvo Anton Kaučič s.p. - sinonim za kvalitetno opravljene strojne inštalacije vodovoda in ogrevanja v Pomurju!