Nazaj na seznam zadetkov

Vpis v plesno šolo Apollo, Koroška

ŠP klub APOLLO vas vabi k vpisu v plesno šolo Apollo, ki poteka preko celega leta. Nahajamo se na naslovu Gmajna 72, Šentjanž pri Dravogradu na Koroškem. Nudimo vam več različnih tečajev, ki so namenjeni različnim osebnim željam:

  • Mini me - za otroke od 3-4 let

  • Hip Hop- plesna vadba, ki je namenjena vsem starostnim skupinam

  • Jazz/Lyrical - za vse starosti

  • poročni ples

Pri vpisu v plesno šolo Apollo na Koroškem izbirate med več programi. V programu Mini me se bodo vaši malčki spoznali s plesno tehniko. Naredili bodo svoje prve čisto prave plesne korake na moderno popularno glasbo. Koreografije predstavimo na plesnih produkcijah.

Program hip hopa je prilagojen starosti in plesnemu predznanju. Hip hop je moderna plesna zvrst, ki je zelo priljubljena. Ne posvečamo pa se le koreografijam hip hopa, vključimo tudi vaje za moč in koordinacijo.

Pridobite top ponudbo za vpis v plesno šolo Apollo na Koroškem

Na voljo imate tudi program Jazz/Lyrical. Je ples z osnovnimi tehnikami baleta, ki se prepletajo z ostalimi modernimi plesi kot sta show dance in sodobni ples. Gre za energičen ples, plesalci pa razvijejo plesno tehniko in povečajo telesno zmogljivost. Tudi ti treningi so prilagojeni starosti in plesnemu predznanju.

Odločite se za vpis v plesno šolo Apollo ker boste tako izboljšali motorične in koordinacijske sposobnosti. Pri nas se bodoči plesalci učijo preko igre, na zabaven način. Učimo se na sproščen način.

Naši trenerji so strokovno usposobljeni in imajo veliko izkušenj s poučevanjem plesa. V naši plesni šoli plesalci pridobijo samozavest zaradi javnega nastopanja. Naše koreografije predstavimo na plesnih produkcijah in videih, udeležujemo pa se tudi raznih tekmovanj ter festivalov. 

Kontaktirajte nas in si priskrbite top ponudbo za vpis v plesno šolo Apollo na Koroškem. Veselimo se plesa z vami!