Nazaj na seznam zadetkov

Vrtec Vrhnika, predšolska vzgoja otrok - prijazen drugi dom za otroke

Vizija Vrtca Vrhnika je, da ponudimo prijazen drugi dom otrokom. Ustvarjamo prostor, kjer so otroci sprejeti in se varno počutijo. Naša glavna dejavnost je predšolska vzgoja otrok.

Vrtec Vrhnika enako dobro kot za otroke skrbi tudi za svoje zaposlene. Naša vizija je, da se vsi, ki prihajajo v Vrtec Vrhnika - otroci, starši, zaposleni in ostali, dobro počutijo.

Sprejemamo različnost, smo odprti za predloge in sodelovanje. Naše delo temelji na medsebojnem spoštovanju, odgovornosti, predanosti delu. Ključna za nas je odlična strokovna usposobljenost zaposlenih in njihove osebne vrline, s katerimi opravljajo kvalitetno vzgojno izobraževalno delo z otroki.

Vrtec Vrhnika deluje v šestih enotah:

ŽELVICA, Tržaška cesta 2a, 1360 Vrhnika

KOMARČEK, Poštna ulica 1, 1360 Vrhnika

ŽABICA, Stara Vrhnika 1a, 1360 Vrhnika

BARJANČEK, Stara Vrhnika 1, 1360 Vrhnika

ROSIKA, Bevke 17, 1358 Log pri Brezovici

Vpis v Vrtec Vrhnika, kjer se odvijajo najrazličnejše dejavnosti

Z zanimivimi materiali spodbujamo igro, raziskovanje, učenje.

Veliko pozornosti namenjamo bivanju oziroma gibanju na prostem. Zato se večkrat odpravimo na sprehod v bližnjo okolico enot oziroma na naša lepo in varno urejena igrišča.

Med dnevnim varstvom je poskrbljeno tudi za prehrano otrok. Jedilnike sestavljamo s pomočjo Smernic zdravega prehranjevanja v vzgojno izobraževalnih ustanovah. Pri načrtovanju prehrane upoštevamo tudi želje otrok in jih uskladimo s priporočili.

Zelo aktivna je tudi naša svetovalna služba. Ta skrbi, da Vrtec Vrhnika ustvarja čim bolj optimalne pogoje za razvoj predšolskih otrok.

Če vas zanima vpis v Vrtec Vrhnika ali imate kakšno drugo vprašanje za nas, smo vedno dosegljivi, da vam odgovorimo ter vas in otroke prijazno sprejmemo.