Nazaj na seznam zadetkov

Iščete dober vrtec v Ljubljani? Spoznajte Vrtec Zelena Jama

Iščete primeren vrtec za vašega malčka v Ljubljani? Potem ste na pravem naslovu, saj vam v Vrtcu Zelena Jama v Ljubljani nudimo visokokakovostno predšolsko izobraževanje in tako pripravimo vašega malega junaka na svet, v katerega bo zelo kmalu vstopil. 

V vrtcu Zelena jama v Ljubljani vas bodo naši vzgojitelji prepričali, da smo mi prava izbira. Na naših uricah je vedno prisotno polno smeha v sproščenem vzdušju. Otroci se učijo najbolj pomembnih vrlin in oblikujejo njihovo osebnost preko igre. 

V našem vrtcu Zelena jama v Ljubljani, ki leži v mirni soseski želimo, da se vaši otroci počutijo varno. Naši vzgojitelji so zabavni, učinkoviti, zanesljivi, odgovorni in strokovno usposobljeni.  

Preverite naše občasne akcije ob vpisu (januar, februar, marec) v vrtec in predšolsko vzgojo otrok.

Naš vrtec Zelena jama v Ljubljani obdajata dva igralna parka 

Pri nas je poskrbljeno, da se otroci dovolj gibajo, saj imamo na voljo telovadnico in dobro založen telovadni kabinet. A poskrbimo tudi za bogatenje besednega zaklada, saj imamo tudi knjižnico, kjer je široka izbira otroške literature, kot so pravljice, zgodbice, povesti, pesniške zbirke, uganke… 

Organiziramo pravljične urice v vrtcu Zelena jama v Ljubljani, kjer otroci razvijajo govorne sposobnosti, bogatijo domišljijo in ustvarjalnost ter tako odkrivajo ljubezen do književnosti. 

Naš program je za otroke strokovno izdelan. Želimo si, da bi otroci vzljubili učenje na nevsiljiv način. Pri nas bodo vedno nasmejani, zadovoljni, igrivi in sproščeni, saj se vedno trudimo, da jim učno okolje karseda ugaja.  

Ne odlašajte in izberite vrtec Zelena jama v Ljubljani. Na voljo smo vam za dodatne informacije preko navedenih kontaktov. V veselje nam bo zabavati se z vašimi otroki!