Nazaj na seznam zadetkov

Vrtnarija Gaj v Kranju vabi vse ljubitelje lepega cvetja in rastlin na obisk k njim.

Pri nas vam je na voljo bogata ponudba sadik, letnih rož in trajnic. Smo dobro založena vrtnarija, ki prijazno pozdravi vsakega obiskovalca.

Poleg cvetlic, sobnih, balkonskih rastlin in drugega zelenega okrasja vam nudimo tudi urejanje vrtov. Vrtove urejamo ob poslovnih objektih ali vašem domu in večstanovanjskih stavbah.

Pred samo izvedbo se z naročnikom podrobno pogovorimo, prisluhnemo vašim željam, si ogledamo prostor in naredimo približen finančni izračun. Če vam je naš začetek všeč, se z vami dogovorimo za izvedbo.

Ker premoremo veliko znanja in strokovnosti vam lahko uredimo edinstveno zeleno oazo, ki bo vir vašega navdiha in počitka ter jo boste v veseljem pokazali vašim gostom.

Vrtnarija s posluhom za rastline in svoje obiskovalce - Vrtnarija Gaj

V naši vrtnariji smo veseli, ko vam lahko pomagamo z nasvetom in pri nas najdete, kar iščete. Ob nakupu vam svetujemo, kako rastlino posaditi ali negovati, kaj ji ustreza in kakšna gnojila lahko uporabljate.

Imate svoj vrt in bi želeli kupiti kvalitetne sadike? Te lahko sedaj pri nas dobite. Nudimo vam več vrst zelenjavnih sadik, ki bodo krasile vaš vrt in bogato obrodile.

Sledimo razvoju in trendom na področju vrtnarij, razvoja cvetlic in ponudbi sadik ter tudi povpraševanju naših strank. V svojo ponudbo vključujemo želene in preverjene artikle.

V Kranju nas ljudje radi obiščejo, ker veljamo za:

  • dobro založene,

  • strokovne

  • prijazne (ponudimo informacije in nasvete)

  • prilagodljive in

  • poštene.

Za lep urejen vrt, hišo polno rož, zdrave sadike in veselje vam priporočamo obisk TOP PONUDNIKA - Vrtnarije Gaj v Kranju.