Nazaj na seznam zadetkov

Pridite v Vrtni center Jagoda na Gorenjsko po slastne pridelke in izdelke iz kmetije

Družina Golc se s kmetovanjem na Gorenjskem ukvarja že več generacij. Začeli smo s poljedelstvom in govedorejo, do danes pa smo ponudbo bogato dopolnili tako z domačimi pridelki kot tudi različnimi izdelki.

Imamo manjšo kmetijo, zato ne zalagamo trgovin z velikimi količinami, pač pa v lastni trgovini (Vrtni center Jagoda) pričakujemo svoje kupce, ki cenijo dobro, domače, lokalno. To tudi pomeni, da prodajamo sezonsko, torej pri nas kupite jagode maja in junija, pozimi pa zelje, radič ipd.

Vse leto pa so na naših policah tudi domače marmelade, moka, med, sirupi, mlečni in mesni izdelki. Vsi izdelki ne prihajajo iz naše kmetije, pač pa se je Vrtni center Jagoda povezal tudi z drugimi gorenjskimi pridelovalci, da je ponudba čim bolj pestra.

V vrtnem centru Jagoda znamo prisluhniti kupcem, zato vas velikokrat pričakajo novi izdelki iz gorenjskih kmetij

Ves čas svojega delovanja se pogovarjamo s svojimi kupci in spremljamo njihove želje ter potrebe. Tako smo z leti dopolnjevali ponudbo in za to skrbimo še danes. Potrudimo se, da dobite čim več na enem mestu, tudi:

  • kis in olje

  • domača jajca

  • svežo zelenjavo (solato, zelje, čebulo, česen, krompir).

Morda najbolj znani pa smo po jagodah. Te si pri nas privoščite sveže, v marmeladi, ki je prejela tudi znak kakovosti na ocenjevanju Dobrote slovenskih kmetij leta 2014 na Ptuju, lahko pa nas povprašate po sadikah in se pridelave lotite kar sami.

Kje najdete vrtni center Jagoda in kdaj lahko kupite izdelke iz kmetije

Vrtni center Jagoda je trgovina ob naši kmetiji, ki jo najdete na naslovu Spodnji Brnik 40, 4207 Cerklje na Gorenjskem.

Odprti smo od ponedeljka do sobote, ko vam je v trgovini na voljo prijazna postrežba. Z veseljem vam pomagamo pri izbiri, če niste prepričani, kaj bi si privoščili.