Nazaj na seznam zadetkov

Obiščite Vrtni center Jehart na Koroškem, kjer vam omogočimo nakup rastlin in ureditev okolice

V Vrtnem centru Jehart ste dobrodošli, da si po prijaznih cenah zagotovite visokokakovostno ponudbo najrazličnejših rastlin.

Pri nas se oglasijo tako hobi kot profesionalni vrtnarji in ljubitelji cvetja ob raznoraznih priložnostih, ko potrebujejo cvetličarsko storitev. Pri nas imamo namreč vse na enem mestu.

  • Sobe rastline in lončnice

  • Okrasno drevje

  • Zelenjavne sadike

  • Balkonsko cvetje

  • Šopki in aranžmaji

  • Gnojila in drugi izdelke za vzgojo rastlin

Ob vsakem obisku vas prijazno pozdravi tudi izkušeno osebje, ki vam lahko pravilno svetuje pri izbiri cvetja in drugih rastlin. Glede na to, kje boste sadili in kako želite urediti okolico, kakor tudi koliko časa in znanja imate za vzgojo rastlin, vam bomo pomagali, da se urejanja vrta oziroma doma z rastlinami lotite kar najbolj uspešno.

Vrtni center Jehart s top ponudbo rastlin in storitev oskrbuje zadovoljne stranke iz vse Koroške

Vrtni center Jehart je s pridelavo in prodajo rastlin na Koroškem zaživel leta 1995. Do danes smo se razvili v enega najbolj priljubljenih vrtnih centrov v regiji, saj stalno dvigujemo nivo kakovosti storitev in izdelkov.

Kar delamo, delamo dobro in z ljubeznijo, kar se na koncu odraža v zadovoljstvu strank in velikem številu kupcev. Za vsakega se vsakokrat potrudimo, da dobi, kar potrebuje, ko obišče vrtni center. Pa ne le z nasveti.

Pri nas si lahko zagotovite tudi z načrtovanjem okolice in okrasitvijo prostorov za raznorazne dogodke, recimo poroke, maturantski ples ipd. Ko nam zaupate takšno naročilo, prisluhnemo vsem vašim željam in se potrudimo, da ne le dosežemo, pač pa presežemo pričakovanja glede cvetlične okrasitve oziroma zelene ureditve.

Spoznajte nas in se v vse napisano prepričajte sami.