Nazaj na seznam zadetkov

Vulkanizerstvo, menjava gum, avtoservis, Murska Sobota

Z več letnim delom v svetu avtomobilizma smo si pridobili znanje in izkušnje s servisnimi storitvami za vse vrste vrst vozil, zaradi česar Vam lahko zagotovimo hitro in strokovno obravnavo vašega avtomobila.

Če potrebujete vulkanizerstvo, menjavo gum in avtoservis v Murski Soboti, smo vam v podjetju Bojan Horvat s.p. na voljo z edinstvenimi rešitvami.  

Naša ponudba obsega vse od preprostih mehaničnih opravil, do najzahtevnejših popravil na avtu. Opravljamo pa tudi vulkanizerske storitve. Poleg menjave in centriranja gum, vam z veseljem tudi svetujemo ob izbiri novih pnevmatik. Servisiramo vsa vozila, ne glede na znamko ali model. Popravljamo tudi poškodovana vozila preko zavarovalnic.

Za več informacij glede naših servisnih storitev nas prosim pokličite na kontaktno številko.

Za vulkanizerstvo in avtoservis pri Horvat Bojan s.p. v Murski Soboti nudimo top ponudbo!

Naša prioriteta je zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Naš pristop je profesionalen, prav tako pa smo resen in pošten poslovni partner.

Izkoristite do -10 % popusta, ki ga občasno nudimo našim cenjenim strankam in se odločite za popravilo vozila in menjavo gum pri nas, dokler akcija še traja!

Pri nas vam zagotavljamo visok nivo kakovosti izvedenih storitev, dostopne cene, hitro odzivnost, prilagodljivost ter spoštovanje dogovorov s stranko.

Za naše vulkanizerstvo in avtoservis, se je odločilo že veliko strank iz cele Murske Sobote in okolice. Veseli bomo, če se boste o naši odlični ponudbi za vulkanizerstvo in avtoservis prepričali tudi sami in postali del širokega kroga zadovoljnih odjemalcev naših storitev.

Ne bo vam žal, ker bomo zanesljivo vedno v najkrajšem možnem času in ob tem za prijazno ceno poskrbeli za tehnično brezhibnost vašega jeklenega konjička.

Smo pravi naslov, ko potrebujete vulkanizerske storitve, menjavo ali centriranje gum in avtoservis v mestu Murska Sobota

Ne odlašajte in za vulkanizerstvo in avtoservis pokličite AVTOSERVIS HORVAT v Murski Soboti. Povpraševanje oddajte popolnoma brezplačno in zahtevajte ponudbo. Tako stroškovno kot časovno se bomo približali vašim željam in zagotovili kvalitetno izvedbo.

Vulkanizerstvo in avtoservis na območju mesta Murska Sobota boste zaupali samo še nam.

V veselje nam bo sodelovati z vami!