Nazaj na seznam zadetkov

Top ponudba za ugoden avtoservis, vulkanizerstvo v Ljubljani vas čaka v naši delavnici M, MATEJ PETERCA S.P.

Od 5 % do 15 % popusta nudimo na dogovorjena avtoservisna in vulkanizerska dela. 

Obiščite nas naslovu Cesta II. grupe odredov 22, 1261 Ljubljana - Dobrunje in skrb za tehnično brezhibnost vašega vozila prepustite nam. 

Potrebujete velik ali mali avtoservis, cena pa mora biti kar najbolj ugodna?

Ne glede na to, ali potrebuejte velik ali mali servis, vzdrževanje, menjavo olja, žarnic, filtrov ... Naš cenik je vedno konkurenčen in dostopen vsem lastnikom vozil. 

Za vas pa smo še dodatno znižali cene. Zagotovite si svoj tudi do 15 % popust še danes!

Pripeljite se k nam, ker smo ugodni in ker delamo strokovno. Imamo znanje, izkušnje, sodobno avtoservisno orodje in opremo pa tudi odlične reference. To so predvsem naše številne zadovoljne stranke in upamo, da boste med njimi. 

Veljamo za dober in ugoden avtoservis, ki mu zaupa vsa Ljubljana in vozniki iz širše okolice.

Pri nas vas poleg ugodnih cen čaka kakovostna, profesionalna storitev in dobite jo v najkrajšem možnem času.

Postanite del širokega kroga zadovoljnih strank, ki svoja vozila vzdržujejo in servisirajo pri nas. Smo ugoden avtoservis za Ljubljano in okolico, ki deluje

  • hitro,

  • strokovno, 

  • kvalitetno. 

Servisiramo vozila vseh znamk in ponujamo ugodne popuste za avtoservis zato ne odlašajte s povpraševanjem za cenik avtoservisnih storitev 

Trudimo se, da smo denarnicam prijazni ob ohranjanju najvišje možne kvalitete storitev. Ne glede na znamko osebnega vozila ali prevožene kilometre, pri nas vas čaka optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

Zagotovite si svoj termin avtoservisa na naših kontaktih. Na voljo bomo takoj, ko bo mogoče in s cenami, zaradi katerih boste vedno izbrali naš ugoden avtoservis v Ljubljani. 

Poskrbeli bomo, da boste v najkrajšem možnem času iz naše delavnico odpeljali vozilo, ki vam bo še ogromno kilometrov omogočalo varno in udobno vožnjo.