Nazaj na seznam zadetkov

Vzdrževalna in hišniška dela na poslovnih objektih, CASITEC d.o.o.

Podjetje CASITEC d.o.o. vam nudi vzdrževalna in hišniška dela na poslovnih objektih. Največ delamo v Ljubljani, sicer pa smo vam na voljno po vsej Sloveniji po predhodnem dogovoru. Dela opravljamo tako v hišah kot po pisarnah. Preverite zakaj spadamo med top ponudnike.

Hišniška dela opravljamo zavzeto, vestno, predano, dosledno, učinkovito in kvalitetno. Uporabljamo le najboljša orodja, opremo in materiale. Vse to pa po prijaznih cenah. Smo izkušeni in polni znanj, iznajdljivi in samoiniciativni. Vedno strmimo k reševanju problemov.

Pod vzdrževalna in hišnika dela na poslovnih objektih spadajo predvsem zamenjava pipe, kotlička, ventilov, čiščenje odtokov, menjava luči, stikal, varovalk, vtičnic, priklop aparatov bele tehnike, menjava kljuk, ključavnic, popravilo povešenih vrat...

Obrnite se na nas za vzdrževalna in hišniška dela na poslovnih objektih

CASITEC d.o.o. vam pripravi top ponudbo za vzdrževalna in hišniška dela na poslovnih objektih. Hišniška dela so pomembna in zavzemajo eno od osrednjih vlog pri upravljanju in vzdrževanju nepremičnine. Pregledamo skupne dele in naprave po objektu. Dela opravljamo skladno z načrtom.

Prav tako je pomembno pregledati dvigala ter poskrbeti za razsvetljavo in signalizacijo. Načeloma pregledamo vse skupne površine z namenom, da odkrijemo in odpravimo napake pri razsvetljavi, vodovodu, zunanjosti in okolici objekta.

Nepogrešljivi pa smo tudi pri manjših skupnih električnih inštalacijah. Na nas se obrnite pri problemih vtičnic, žarnic, domofonskih naprav...

Kontaktirajte nas za optimalno opravljene storitve in top ponudbo za vzdrževalna in hišniška dela na poslovnih objektih. Ne odlašajte, pripravili vam bomo pogoje sodelovanja, ki jih ne boste želeli izpustiti.