Nazaj na seznam zadetkov

Vzdrževanje cest in cestne opreme Osrednja Slovenija

V podjetju GAŠPER TEAM se primarno ukvarjamo z vzdrževanjem cest in cestne opreme. Naloga, ki nam je zaupana, je izjemno pomembna, saj primerno vzdrževane površine in ceste, urejene s primerno prometno opremo, zagotavljajo večjo varnost uporabnikov - tako vozil, kot tudi kolesarjev, pešcev oziroma vseh ostalih udeležencev v prometu.

Zaupajte podjetju GAŠPER TEAM za vzdrževanje cest in cestne opreme Osrednja Slovenija

Cesta oprema obsega najrazličnejše rešitve, pri nas se specializiramo predvsem za postavljanje vertikalne signalizacije, kamor sodijo predvsem prometni znaki, znaki, ki označujejo dela na cesti, pa tudi druga signalizacija.

Postavljanje vertikalne signalizacije oziroma cestne opreme je urejeno z zakonom, s katerim smo seznanjeni in storitev skladno z njim tudi opravimo. Pri tem se seveda potrudimo, da je rešitev za naročnika ne le zakonsko skladna, pač pa najboljša, z vidika stroška, časa izvedbe oziroma prilagojena specifičnim željam ter potrebam.

Za vzdrževanje cest in cestne opreme Osrednja Slovenija vam je na voljo usposobljena in dobro opremljena ekipa po dostopni ceni

Vsi, s katerimi smo kdaj sodelovali, bodo našo strokovnost in zanesljivost na področju vzdrževanja cest oziroma cestne opreme z veseljem pohvalili ter jamčili, da smo za postavljanje vertikalne signalizacije resnično pravi sodelavec. A najbolje bo, da se v to prepričate sami.

Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite, da vam pripravimo ponudbo.

S sedežem v Osrednji Sloveniji, imamo odlično lokacijo, da po celi Sloveniji pridemo relativno hitro in za konkurenčno ceno.

Kaj še pričakujete pri nas?

  • Usposobljen kader,

  • prijazen odnos,

  • profesionalnost,

  • upoštevanje vseh rokov in ostalih dogovorov s stranko.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite kvalitetno vzdrževanje cest in cestne opreme v Osrednji Sloveniji.