Nazaj na seznam zadetkov

SONEL d.o.o.

logo
sončne elektrarne
Tolsti Vrh p. R. na K. - del 4, 2390 Ravne na Koroškem
Prikaži številko
Pokličite nas in preverite

Vzdrževanje in čiščenje sončnih elektrarn, SONEL d.o.o.

Podjetje SONEL d.o.o. ima večletne izkušnje na področju vzdrževanja in čiščenja sončnih elektrarn. Nahajamo se na Koroškem, a smo dejavni po vsej Sloveniji, zato smo na voljo po predhodnem dogovoru. Vedno pa se potrudimo, da vam ugodimo in se čim hitreje odzovemo.

Na naše podjetje se sicer lahko zanesete za celovite storitve sončnih elektrarn. Opravimo:

  • izvedba

  • upravljanje

  • vzdrževanje

  • čiščenje

  • servis

Smo strokovno usposobljeni in pri svojem delu uporabljamo le najbolj kvalitetne materiale in čistila. Čiščenje sončnih elektrarn izvajamo ročno in strojno. Vsako površino obdelamo najmanj dvakrat, po čiščenju pa na površini sončne elektrarne ne ostane vodni kamen, površine pa so brez poškodb. Čiščenje prilagodimo vsaki sončni elektrarni posebej, glede na vrsto umazanije in stopnjo umazanosti.

Priporočamo vam redno vzdrževanje sončne elektrarne, saj se vsako leto možnost okvar povečuje in tako pričnejo slabo delovati, kar pa povzroči velike izpade prihodka.

Zaupajte nam vzdrževanje in čiščenje sončnih elektrarn

Kot smo že omenili, vam v podjetju SONEL d.o.o. ne nudimo le vzdrževanja in čiščenja sončnih elektrarn. Ker smo izurjeni strokovnjaki, vam nudimo storitve od vsega začetka. Po brezplačnem ogledu lokacije vam izdelamo nezavezujočo top ponudbo. Ves čas smo vam na voljo za svetovanje.

Pomagamo vam pri izbiri komponent, ki jih tudi dostavimo. Pri izbiri sončne elektrarne za vas izberemo najbolj optimalno različico glede na želeni izkoristek, lego in velikost objekta ter finančni okvir. Vso projektno dokumentacijo izdelamo skladno z veljavno zakonodajo. Sončne elektrarne tudi strokovno.

Kar se tiče vzdrževanja sončnih elektrarn vam ponujamo redno letno pogodbeno upravljanje in vzdrževanje vaše elektrarne. V okviru čiščenja sončnih elektrarn pa vam ponujamo profesionalno čiščenje z uporabo ekoloških čistilnih sredstev, odobrenih s strani proizvajalcev modulov.

Stopite v stik z nami in se na nas obrnite za vzdrževanje in čiščenje sončnih elektrarn ali ostale storitve. Več si lahko ogledate tudi na naši spletni strni, za dodatna vprašaja pa smo vam na voljo preko navedenih kontaktov. Veselimo se vaših povpraševanj.