Nazaj na seznam zadetkov

Vzdrževanje objektov Koper, GUNJAC d.o.o.

Smo strokovnjaki za ogrevanje in hlajenje na območju Kopra. Podjetje GUNJAC d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že mnogo let. Pridobili smo si širok spekter znanj in izkušenj, s katerimi pomagamo našim strankam in jim nudimo dobro storitev.

Vzdrževanje objektov na območju Kopra prepustite nam

Vsi večji objekti imajo na voljo svojega vzdrževalca. Če na objekte pazimo in za njih skrbimo, lahko na ta način preprečimo nastanek poškodb in okvar. Izogibanje poškodb in okvar pomeni, da se lahko izognimo visokim stroškom popravil.

Za vzdrževanje objektov vam nudimo naslednje storitve:

  • ogrevanje,

  • hlajenje,

  • elektroinštalacije,

  • strojne inštalacije in

  • vodovodne inštalacije.

Vzdrževanje vaših objektov lahko prepustite nam. Poskrbeli bomo, da bodo vaši objekti dolgo stali. Če pride do poškodb, vam jih bomo pomagali sanirati.

Zakaj se odločiti vzdrževanje objektov v Kopru pri nas?

Smo strokovnjaki na področju vzdrževanja objektov. Našo storitev vam nudimo na območju Kopra. Po dogovoru vam nudimo storitev tudi drugod.

Držimo se vseh dogovorov, ki jih z vami sklenemo. Kar se dogovorimo tega se tudi držimo. Z našimi strankami dobro sodelujemo in smo vam vedno na voljo.

Za vsa vprašanja smo vam vedno na voljo. Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko pošto, z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam svetovali.

Pošljite nam povpraševanje in si zagotovite vzdrževanje objektov v Kopru.