Nazaj na seznam zadetkov

Zaključna gradbena dela Notranjska, ŠABAN AHMETAŠEVIĆ s.p.

Potrebujete mojstra, ki bi učinkovito, kvalitetno in po prijazni ceni opravil zaključna gradbena dela? Podjetje ŠABAN AHMETAŠEVIĆ s.p. z Notranjske se ukvarja z gradbeništvom in je prava odločitev, ko potrebujete konkurenčnega:

  • izvajalca zaključnih gradbenih del,

  • keramičarja,

  • ponudnika za adaptacije objektov,

  • izkope in prevoze.

Uporabljamo le najboljše materiale, ki so preverjene kakovosti od preverjenih proizvajalcev. Prav tako uporabljamo le najbolj kvalitetna in sodobna orodja. Zaključna gradbena dela uredimo v najkrajšem možnem času in skladno z vsemi predpisi ter vašimi željami.

Trudimo se, da ugodimo vsem vašim idejam, potrebam in zahtevam, saj bomo tako dosegli vaše zadovoljstvo, ki pa je za nas najbolj pomembno. Pred izvajanjem del zaščitimo okolico in elemente, po opravljenih gradbenih delih pa za seboj pospravimo.

Adaptacije objektov Notranjska, ŠABAN AHMETAŠEVIĆ s.p.

ŠABAN AHMETAŠEVIĆ s.p. zaposluje kader, ki je usposobljen za adaptacije objektov. Smo natančni, zanesljivi, odgovorni in imamo čut za detajle. Strmimo k sodobnim rešitvam, estetski dovršenosti in visoki kvaliteti. Sledimo novostim na trgu, da lahko adaptacije uredimo moderno in varno.

Spoštujemo časovne roke in vse dogovore z vami. Smo profesionalni, naš odnos je korekten. Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme. Za vas pripravimo ponudbo z zavidljivimi pogoji sodelovanja.

Uvrščeni smo med top ponudnike, ker se našim strankam individualno posvetimo in jim svetujemo. Odlikujejo nas številne izkušnje, znanja, reference in zadovoljen stranke, ki so se za nas že odločile. Postanite del njih tudi vi in stopite v stik z nami, da vam pripravimo top ponudbo za adaptacije objektov in zaključna gradbena dela, ki jih izvajamo po vsej širi okolici notranjske regije.