Nazaj na seznam zadetkov

Šem-Zem, Zaključna gradbena dela Notranjska

Potrebujete mojstra, ki bi učinkovito, kvalitetno in po prijazni ceni opravil zaključna gradbena dela? Podjetje ŠABAN AHMETAŠEVIĆ s.p. z Notranjske se ukvarja z gradbeništvom in je prava odločitev, ko potrebujete konkurenčnega:

  • izvajalca zaključnih gradbenih del,

  • keramičarja,

  • ponudnika za adaptacije objektov,

  • izkope in prevoze.

Za zaključna gradbena dela na Notranjskem uporabljamo le najboljše materiale

Prav tako uporabljamo le najbolj kvalitetna in sodobna gradbena orodja ter pripomočke.

Zaključna gradbena dela uredimo v najkrajšem možnem času in skladno z vsemi predpisi ter vašimi željami.

Trudimo se, da ugodimo vsem vašim idejam, potrebam in zahtevam, saj bomo tako dosegli vaše zadovoljstvo, ki pa je za nas najbolj pomembno. Pred izvajanjem del zaščitimo okolico in elemente, po opravljenih gradbenih delih pa za seboj tudi pospravimo.

Adaptacije objektov Ilirska Bistrica, Notranjska

Ste kupili nepremičnino in bi jo želeli urediti po svoje? Imate stanovanje, hišo, poslovni prostor, ki potrebuje osvežitev, prenovo?

ŠABAN AHMETAŠEVIĆ s.p. zaposluje kader, ki je usposobljen za adaptacije objektov.

Stremimo k zagotavljanju sodobnih rešitev. Zavedamo se, da želite z adaptacijo doseči

  • funkcionalnost prostora

  • udobje

  • estetsko dovršenost,

  • višjo kvaliteto bivanja.

Zato stalno spremljamo razvoj gradbenih materialov, tehnik, postopkov, ki so primerni za adaptacije objektov, da vam ponudimo najboljše.

Spoštujemo časovne roke in vse dogovore z vami. Smo profesionalni, naš odnos je korekten. Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme. Za vas pripravimo ponudbo z zavidljivimi pogoji sodelovanja.

Uvrščeni smo med top ponudnike, ker se našim strankam individualno posvetimo in jim svetujemo. Odlikujejo nas številne izkušnje, znanja, reference in zadovoljen stranke, ki so se za nas že odločile. Postanite del njih tudi vi in stopite v stik z nami, da vam pripravimo top ponudbo za adaptacije objektov in zaključna gradbena dela, ki jih izvajamo po vsej širi okolici notranjske regije.