Nazaj na seznam zadetkov

Zanesljiv računovodski servis Nova Gorica, Atlas finance d.o.o.

Voditi podjetje, je veliko več kot se vidi. Dober podjetnik bo določen del svojega poslovanja prepustil strokovnjakom in strokovnjaki na področju računovodstva smo vsekakor pri ATLAS FINANCE, računovodstvo in svetovanje d.o.o. iz Nove Gorice.

Pri nas se vam celovito posveti ekipa zaposlenih, ki se spozna na svoje delo in ga dobro opravlja. Za vsako podjetje, ki mu pomagamo, si vzamemo dovolj časa, preučimo vaše potrebe in se jim prilagodimo. Mi prilagodimo naše poslovanje vam in poiščemo optimalne poti, po katerih vas bomo vodili.

Na naš računovodski servis v Novi Gorici se lahko zanesete

Atlas finance - Računovodski servis Nova Gorica vam nudi:

  • Zanesljive računovodske storitve

  • Podjetniško svetovanje

  • Ostale storitve (delovna dovoljenja, davčno zastopanje, svetovanje pri nakupih/prodajah, intrastat, e-izvršbe, pravni nasveti, kadrovsko svetovanje)

Ne glede na obliko vašega poslovanja, smo pravi naslov za vas, če iščete računovodski servis v Novi Gorici, ki se spozna na svoje delo, upošteva pri tem standarde, zakonodajo in nadgrajuje znanje, kot tudi računalniško opremo, s katero izvaja storitve.

Računovodstvo prepustite servisu Atlas finance iz Nove Gorice, smo zanesljivi in kvalitetni

Z nami ob strani, ste lahko popolnoma predani svojemu delu. Ne izgubljajte dragocenega časa, če nimate znanja in izkušenj s področja računovodskih storitev. Izberite računovodski servis, ki mu lahko zaupate, in se posvetite svojemu delu.

Mi se bomo potrudili vaše zaupanje upravičiti na vsakem koraku. Zavedamo se, kako pomembne je, da so finance oziroma računovodstvo v podjetju dobro urejeno. Poskrbeli bomo za to.

Kot zaupanja vreden računovodski servis poskrbimo, da so storitve izvedene:

  • precizno,

  • odgovorno,

  • v skladu z vsemi pravili,

  • zanesljivo, kot mora biti.

Ponosni smo na dobro ekipo in svoje dolgoletno delo, ki ga kvalitetno opravljamo. To nam potrjujejo dobre reference zadovoljnih strank, ki uspešno sodelujejo z nami. Ponosni smo, ko slišimo, da nas priporočate kot enega najboljših računovodskih servisov v Novi Gorici in okolici.

A o tem se morate prepričati tudi sami, zato nas pokličite ali nam pišite, da vam posredujemo ponudbo računovodskih storitev in vam pokažemo, da smo računovodski servis, ki ga podjetja in podjetniki iz mesta Nova Gorica z veseljem izberejo za sodelovanje.

ATLAS FINANCE, računovodstvo in svetovanje d.o.o. vas pričakuje.