Nazaj na seznam zadetkov

INTERNATIONAL SERVICES ZM, prevozi in storitve, d.o.o.

Bazoviška cesta 16A, 6240 Kozina
Prikaži številko
[email protected] iszm.eu/
po dogovoru

Zanesljivi prevozi INTERNATIONAL SERVICES ZM d.o.o.

Morate poskrbeti za prevoz poslovnega partnerja z letališča? Nimate časa, vse opraviti sami in potrebujete pomoč? Pokličite INTERNATIONAL SERVICES ZM, zanesjivi prevozi in storitve, d.o.o. in pomagali vam bomo.

Nimate časa, da bi prijateljem, znancem razkazali

Načrtujete poroko, pomembno prireditev in bi želeli najeti prevoz za sebe in goste? Brez težav, vam pri tem priskočimo na pomoč z našimi storitvami pri nas.

Ali pa je pred vami zdravniški pregled? Zaupajte vožnjo do zdravnika nam.

Svoje storitve, prevoze oseb, opravljamo z redno servisiranimi in TOP vzdrževanimi vozili, če temu dodamo še izkušenega voznika, ki pozna marsikatero bližnjico in spremlja prometne zamaške, pa vam lahko garantiramo, da smo prava izbira.

Ko potrebujete varen prevoz pokličite INTERNATIONAL SERVICES ZM d.o.o.

Naše podjetje, se lahko pohvali z:

  • Osebnim vozilom za 1 - 3 oseb

  • Kombi vozilom, ki lahko sprejme do 7+1 in 8+1 oseb

  • Mini avtobus za 20 + 1 oseb

Pokličite nas in nam sporočite začetek prevoza in cilj, datum, število oseb, mi pa vam bomo priskrbeli ustrezno vozilo in voznika.

INTERNATIONAL SERVICES ZM d.o.o. se nahaja v Kozini, na voljo pa smo naročnikom s celotne Slovenije, podjetjem ali privat osebam.

Ponosni smo na svoje dobro delovanje, komunikacijo s strankami ter storitve. Zavezani smo kakovosti in varnosti, dovolite, da to predstavimo tudi vam.

Veselimo se vožnje z vami.