Nazaj na seznam zadetkov

Zaščita pred plesnijo sten Osrednja Slovenija, IN.COLOR

Odločite te se za najboljšega izvajalca, ki vam bo izvedel zaščito pred plesnijo sten v Osrednji Sloveniji. Pri podjetju IN.COLOR smo specialisti slikopleskarskih storitev. Sedež našega podjetja se nahaja v Ljubljani, od koder imamo dobro izhodiščno točko za obisk naših strank na širšem območju Osrednje Slovenije in drugih regij.

Vas zanima naša storitev? Berite naprej.

Vedno izvedemo kvalitetno in cenovno zaščito pred plesnijo sten

Plesen lahko predstavlja veliko preglavici in finančno zajetno sanacijo, zato se za ukrepanje raje odločite, preden bo prepozno. Zaščito vam bomo izvedli:

  • zanesljivo,

  • hitro in

  • natančno.

Našim naročnikom se vedno posvetimo, saj pred začetkom del prisluhnimo vašim željam. Z našo storitvijo vam bomo preprečili oblikovanje vlage, kar bo vodilo v nastanek plesni, ki lahko ogrozi vaše zdravje. Poskrbite za boljšo kvaliteto vašega bivanja.

Pokličite nas in si zagotovite zanesljivega izvajalca zaščito pred plesnijo sten v Osrednji Sloveniji

Na voljo imamo lastna vozila, s katerimi lahko brez težav pridemo na vašo želeno lokacijo. S seboj pripeljemo vso potrebno opremo in material. Pri izbiri materiala zaupamo kvaliteti, saj vam lahko na ta način zagotovimo dobro opravljeno storitev.

Pred pričetkom del vam zaščitimo pohištvo, tla in ostale prostore. Naš cilj je, da polepšamo vaše prostore in jih za seboj pustimo čiste.

Naše znanje vam je na voljo tudi v obliki svetovanja, saj vas z veseljem brezplačno obiščemo in vam svetujemo.

Na nas lahko računate tudi za ostala zaključna gradbena dela: slikopleskarstvo, montaža knaufa, priprava sten na barvanje in kitanje.

Oddajte nam povpraševanje in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč. Na voljo smo vam tudi po telefonu in elektronski pošti.