Nazaj na seznam zadetkov

Zaščita znamke in patenta Ljubljana, PATENTNA PISARNA

Potrebujete nekoga, ki vam nudi zaščito znamke ali patenta? Ste iz Ljubljane ali okolice? Obrnite se na PATENTNO PISARNO, ki je svojim strankam stoji ob strani že vse od leta 1953.

Smo najstarejša zastopniška družba na področju industrijske lastnine v Sloveniji. Našim strankam pomagamo pri zaščiti pravic industrijskih združb. Naši usposobljeni zaposleni vam nudijo strokovno svetovanje in pripravo prijav za zastopanje pred državnimi in mednarodnimi uradi in pristojnimi sodišči.

Zanesljiva in kvalitetna zaščita znamke in patenta Ljubljana

Naše strokovno področje so patenti, varnostni certifikati, modeli in znamke, kjer kot zastopniki pomagamo pri delovanju z Uradom RS za intelektualno lastnino kot tudi ostalimi evropskimi institucijami.

Zaščita znamk Ljubljana

Blagovne znamke omogočajo razlikovanje blaga in storitev od enega podjetja do drugega. Znamke se lahko prikazujejo v različnih oblikah, kot so besede, slike, grafični elementi, zvočne znamke ...

Kot zastopnik vam bomo svetovali in pomagali pri pripravi potrebne dokumentacije za registracijo blagovne znamke. Prav tako vam svetujemo o poizvedbi o predhodnih znamkah, da se izognite morebitnim kršitvam.

Zaščita patenta Ljubljana

Patent je pravica, ki jo izumitelj dobi iz področja tehnike. Z njim ima imetnik pravico, da drugim prepreči uporabo ali prodajo njegovega izdelka, brez njegovega soglasja.

Kaj vam nudimo na področju patentov?

  • pomoč pri postopku podeljevanja patenta,

  • zastopanje pri uveljavljanju pravic iz patenta,

  • poizvedbe o stanju tehnike,

  • podaljševanje veljavnosti patenta ...

Kadar potrebujete pomoč za zaščito znamke in zaščito patenta se obrnite na PATENTNO PISARNO v Ljubljani. Z veseljem vam bomo stopili na stran in vam poiskali najbolj optimalno rešitev.

Oddajte nam povpraševanje z vašimi vprašanji in potrebami in z veseljem vam bomo odgovorili. Več informacij o nas in naših storitvah lahko najdete tudi na naši spletni strani.