Nazaj na seznam zadetkov

ZOBOZDRAVSTVO POTOČNIK, zobozdravstvene storitve, d. o .o.

Trstenjakova ulica 5, 2250 Ptuj
Prikaži številko
Ponedeljek: 12:00 - 16:00 Torek: 12:00 - 16:00 Sreda: 09:00 - 13:00 Četrtek: 09:00 - 13:00 Petek: 09:00 - 13:00 Sobota: Zaprto Nedelja: Zaprto

Dober zasebni zobozdravnik na Ptuju

Potrebujete zobozdravnika? Iščete ambulanto za zobozdravstvene storitve na Ptuju? Zasebno ZOBOZDRAVSTVO POTOČNIK bo prava izbira.

Zasebni zobozdravnik vam je v sodobno opremljeni ordinaciji na voljo od ponedeljka do petka po predhodnem naročilu. Obiske zagotavljajo v najkrajšem možnem času oziroma brez dolgih čakalnih vrst.

Opravljajo vse najpomembnejše zobozdravstvene storitve na enem mestu. Od preventive, zdravljenja do ustne higiene so vam na voljo, da vam pomagajo do lepega in zdravega nasmeha.

Marsikatere težave z zdravjem se začnejo prav v ustni votlini, vsak, ki je že kdaj imel zobobol pa tudi ve, da gre običajno za neznosne bolečine. Te je možno res enostavno preprečiti, če poskrbite za redne obiske zobozdravnika ter pravilno in temeljito ustno higieno. O slednji vam vedno z veseljem več povemo med obiskom, da iz prve roke dobite nasvete, kako ohranjati nasmeh, ki ga z veseljem pokažete.

Zasebno Zobozdravstvo Potočnik, Ptuj obiščite, če želite nositi zdrav in lep nasmeh

Ni potrebe, da se sramujete svojega nasmeha zaradi zob. Zagotovite si termin v Zobozdravstvu Potočnik in individualno za vas bo zobozdravnik naredil načrt, kako v najkrajšem možnem času odpraviti težave z zobmi in dlesnimi.

Med drugim so vam na voljo zobozdravstvene storitve:

  • čiščenje zobnega kamna

  • menjava zobnih zalivk

  • zdravljenje kariesa, zobne gnilobe

Kaj je še prednost Zobozdravstva Potočnik, ki se nahaja na naslovu Trstenjakova ulica 5, Ptuj?

  • Najsodobnejša zobozdravstvena oprema, materiali in pripomočki.

  • Stalno vlaganje v izobraževanje kadra, udeleževanje seminarjev ipd. v stomatološki dejavnosti.