Nazaj na seznam zadetkov

Zaupanja vreden zavarovalni zastopnik v Mariboru

Ker nesreča nikoli ne počiva, je pametno izbrati dobro zavarovanje, pri čemer je ključnega pomena, da izberete pravega zavarovalnega zastopnika.

ZAPIS, podjetje za zastopanje zavarovanj d.o.o. je pri tem vaš nepogrešljiv partner, saj lahko od nas pričakujete osebno obravnavo, prijazno pa vam bomo svetovali pri izbiri vašega optimalnega zavarovanja ugledne zavarovalnice Generali.

Ne glede na to, ali gre za vaše vozilo, dom, zdravje, primer nezgode ali kakršnokoli drugo področje, se lahko zanesete na našo strokovnost in dolgoletne izkušnje pri svetovanju s področja zavarovanj. Da bo vaš dopust bolj sproščen in potovanja varnejša, pa se na nas ne pozabite obrniti niti v primeru odhoda v tujino.

Zanesete se lahko na to, da vam bomo ponudili ugodno ceno pri sklepanju zavarovalnih poslov, z veseljem pa vam bomo svetovali tudi glede možnosti popustov in paketnih ponudb.

Vse vrste zavarovanj sklenite pri zavarovalnem zastopniku z izkušnjami

Zagotavljamo vam:

  • osebno obravnavo,

  • najboljšo storitev za vaš denar,

  • popolno prilagodljivost vašim željam in potrebam ter

  • odzivnost.

Dolgoletna tradicija ter številne zadovoljne stranke, s katerimi vzdržujemo dolgoročne poslovne odnose, so garancija za zadovoljstvo. Kakovost naših zavarovalnih storitev je tako navdušila že številne na Štajerskem in širše. Prepričajte se tudi sami in nas kontaktirajte zdaj za top ponudbo!

Če je zavarovalni zastopnik kar iščete, Maribor pa mesto, kjer ga potrebujete, bomo z veseljem sodelovali z vami!