Nazaj na seznam zadetkov

Zavarovalne zastopanje Slovenska Bistrica, FRANC ŠAJTEGEL S.P.

V kolikor iščete top ponudbo za zavarovalno zastopanje, se obrnite na podjetje FRANC ŠAJTEGEL S.P. iz Slovenske Bistrice, ki za vas uredi:

  • premoženjska zavarovanja,

  • življenjska zavarovanja ter

  • avtomobilska zavarovanja.

Naši strokovnjaki vam zagotavljajo individualno posvetovanje. Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji svetujemo glede na vaše potrebe, želje in finančne zmožnosti. Pri zavarovalnem zastopanju smo etični in ga izvajamo v skladu z vsemi zakoni in predpisi.

Na trgu smo prisotni že kar nekaj časa, zato nam lahko zaupate zavarovalno zastopanje, ker smo natančni, diskretni in iščemo optimalne rešitve za vas.

Ker so nam zadovoljne stranke najbolj pomembne, vam trenutno nudimo tudi akcije, ki bodo našo ponudbo naredili še bolj top - ne odlašajte in si zagotovite popuste čimprej.

Stopite v stik s podjetjem zavarovalno zastopanje ŠAJTEGEL za TOP ponudbo!

S premoženjskim zavarovanjem vam bomo pomagali, da boste v primeru nesreče ohranili vrednost premoženja. Na pomoč vam priskočimo v primeru požara, strele, toče, poplave, potresa, vloma, eksplozije, viharja, kibernetskih incidentov...

Avtomobilsko zavarovanje mora kriti vsak voznik, če se želi z vozilom udeležiti prometa. Namenjeno je kritju materialne in nematerialne škode, ki jo lahko povzročite (nenamerno) tretjim osebam ali njihovemu premoženju.

Življenjska zavarovanja uredimo hitro, enostavno in dosledno. Potrebujete ga, ker smo v življenju aktivni in se nam na vsakem koraku lahko pripeti kaj novega in neprijetnega. Takrat vam bo naše zavarovanje omogočilo dovolj finančnih sredstev, da boste zagotovili varnost sebi ali svojim najbližjim.

Priskrbite si zavarovalno zastopanje po top ponudbi in se odločite za FRANC ŠAJTEGEL S.P., kjer vam bomo ponudili nizka mesečna plačila.

Ujemite TOP akcijo na avtomobilsko, življenjsko, premoženjsko zavarovanje.