Nazaj na seznam zadetkov

ZAVOD MEDGENERACIJSKO SREDIŠČE KOMENDA

Glavarjeva cesta 104, 1218 Komenda
Prikaži številko
Pon. - Pet. 7:00 - 20:00 | Sob. Ned. Prazniki po dogovoru

Zanesljiv in kvaliteten zavod za pomoč in varstvo na domu Zavod medgeneracijsko središče Komenda

Namen našega zavoda je ljudem v zrelih letih ponuditi pomoč, še posebej tistim, ki bivajo v svojem domu. Smo zanesljiva podpora svojcem in bližnjim, saj skrb za starejšega človeka, ki mu zdravje ne služi najbolje, predstavlja lahko veliko breme za skrbnika, celotno družino. In tu vam z našimi storitvami pomagamo mi.

Gospodinjska pomoč – skrb za en kvaliteten obrok po meri posameznika na dan, pranje, pomivanje posode, skrb za oblačila, sesanje, brisanje prahu, priprava postelje, skrb za ogrevan prostor.

Pomoč pri temeljnih dnevnih opravilih – osebna higiena, oblačenje in slačenje, hranjenje.

Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov – ki se na prvi pogled ne zdi tako pomembna, a verjemite nam, da je za starejše ljudi ohranjanje socialnih stikov izredno pomembno. Zavod medgeneracijsko središče Komenda poskrbimo, da prostovoljci, sorodniki, spremljajo oskrbovanca pri nujnih opravilih, povezujemo jih z okoljem, informiramo zdravnika ali druge ustanove po potrebi ali željah.

Skrbno, varno, kvalitetno

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka med 7:00 in 20:00 uro ter med vikendi in prazniki po dogovoru.

Pohvalimo se lahko z obširno mrežo družabnikov, prostovoljcev in medgeneracijskih voditeljev posameznih skupin, ki se skušajo najbolje, kar se da približati vam in poskrbeti za kvalitetno opravljene storitve in preživeti čas skupaj z vami oziroma vašim bližnjim.

Naša primarna skrb je nudenje pomoči upravičencem, ki bivajo v svojem okolju in jih zdravje, fizična oviranost preprečuje kvalitetno, samostojno življenje. Pomoč in varstvo na domu Zavoda medgeneracijsko središče Komenda, je različno organizirano, odvisno od posameznika, naročnika ali oskrbovanca, glede na potrebe in želje.

Zaradi vedno hitrejšega tempa življenja je svojcem težko poleg dela in lastne družine poskrbeti za onemoglega sorodnika, naj vam ne bo nerodno prositi za pomoč, s tem razbremenite sebe in čas z njim nato preživite bolj kvalitetno in izkoriščeno.

Veselimo se sodelovanja z vami in vašega zanimanja za naše storitve.