Nazaj na seznam zadetkov

Zbiranje, odvoz železnih odpadkov Dolenjska, EFE-TRANS d.o.o.

Pri podjetju EFE-TRANS d.o.o. bomo poskrbeli za vse oblike železnih odpadkov. Naj se vam nenevarni železni odpadki ne kopičijo, pokličite nas in mi bomo za njih poskrbeli.

Sodelujemo z manjšimi obrtniki, podjetji in posamezniki, ki se pri svojem delu opravljajo železo. Kar pri obrtnih delih ali proizvodnji ostane, vam lahko mi uredimo.

Znotraj našega podjetja zbiramo železne odpadke iz cele Dolenjske

Smo pravi naslov za zbiranje in odvoz železa. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate, za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

Ko z nami sklenete dogovor, se vam popolnoma prilagodimo. Naše stranke so za nas vedno na prvem mestu. Zato smo pri zbiranju in odvozu železnih odpadkov:

  • zanesljivi,

  • točni,

  • diskretni in

  • profesionalni.

So se z nami dogovorite o terminu odvoza železa, se ob dogovorjeni uri pojavimo na želenem naslovu. Železne odpadke naložimo in jih odpeljemo. Naša storitev je izvedena hitra, saj so naši zaposleni strokovnjaki na svojem področju.

Odvoz železnih odpadkov izvajamo po vseh krajin na Dolenjskem

Kraj Dobova predstavlja sedež našega podjetja. Večinoma izvajamo odvoze tudi v krajih Brežice, Krško in Sevnica. Ker imamo na voljo zanesljiva in kakovostna vozila ter šoferje, lahko odvoz železnih odpadkov izvajamo na celem območju Dolenjske.

Delamo po sledečem urniku:

  • Ponedeljek - Petek: 8:00 - 16:00

Z nami se lahko dogovorite tudi za odvoz železnih odpadkov izven našega delavnega časa. Če je to vaša želja, nas o tem obvestite.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo po telefonu. Našo telefonsko številko lahko najdete zgoraj.

Oddajte nam povpraševanje in mi vam bomo pripravili top ponudbo za zbiranje in odvod železnih odpadkov na območju Dolenjske.