Nazaj na seznam zadetkov

Vrhunski prehranski dodatki in medicinski pripomočki po znižanih cenah

V podjetju ZDRAV PRE/GIB, Zvezdana Maurič Vražič s.p. smo posameznikom in podjetjem na voljo s strokovno in prijazno podporo. Pomagamo izboljšati zdravje, počutje, prehrano, zmanjšati stres, učinkovito vplivati na zdravstvene težave kot so alergije, sladkorna bolezen, bolezni ledvic ...

V sklopu dejavnosti deluje tudi spletna trgovina, v kateri so skrbno izbrani prehranski dodatki in medicinski pripomočki, ki vam bodo dodatno pomagali pri skrbi za počutje in zdravo telo.

Izbira je zelo široka, tako da se lahko z nami kadarkoli tudi posvetujete. Z veseljem vam pomagamo, da odlično izberete in seveda tudi pravilno uporabljate. Da boste še bolj zadovoljni, pa imamo v trgovini s prehranskimi dodatki in medicinskimi pripomočki redno tudi akcijske cene.

Vse od 10% do 20% ceneje lahko kupite najrazličnejše izdelke.

Se zanimate za prehransko svetovanje v Mariboru, cenik pa naj bi bil kar najbolj ugoden

Pri nas vam prehransko svetovanje za otroke in odrasle zagotovimo v najkrajšem možnem času in po konkurenčni ceni. Smo cenovno zelo dostopni, posebno glede na visoko učinkovitost oz. kakovost storitev. 

Tudi za podjetja, ki nas pokličejo za predavanja ali organizacijo teambuildingov, na katerih se spoznamo z zdravjem na delovnem mestu, imamo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. 

A kar je še bolj pomembno od cenika za prehransko svetovanje je, da vse storitve individualno prilagodimo stranki ter temeljijo na strokovnosti in izkušnjah, ki jih stalno tudi pridobivamo. 

Kdaj se odločiti za prehranske dodatke in medicinske pripomočke? Kako vam pri tem pomaga prehransko svetovanje?

Izvajamo prehransko svetovanje, kjer dobite nasvete za vsakodnevno prehrano, predvsem pa smo specializirani za svetovanje oz. podporo glede na pacientove težave. S pravilno prehrano lahko namreč omilimo ali celo odpravimo nekatera bolezenskega stanja in razne težave, recimo alergije, sladkorno, bolezni ledvic. Z ustrezno prehrano lahko uravnamo tudi stres in upočasnimo staranje. 

Med drugim svetovanje obsega tudi pomoč pri izbiri prehranskih dodatkov ali medicinskih pripomočkov. Na voljo so:

PREHRANSKI DODATKI ZA ODRASLE

  • Koža, lasje, nohti

  • Odpornost, stres, spomin

  • Presnova in prebava

  • Sklepi in vene

  • Sonce

  • Srce in ožilje

  • Menopavza

PREHRANSKI DODATKI ZA OTROKE

DODATKI ZA ŠPORTNIKE

MEDICINSKI PRIPOMOČKI

DODATKI ZA NOSEČNICE

Če imate katerokoli od naštetih zdravstvenih težav ali pa preprosto želite svojo vsakodnevno prehrano spremeniti tako, da boste imeli energijo, da se boste bolje počutili, je prehransko svetovanje pri nas v Mariboru prava izbira. Izvaja se po predhodnem dogovoru, tako da nas kontaktirajte. 

Vabimo vas k ogledu naših spletnih strani:

Zdrav pregib – Prehransko svetovanje in gibalna aktivnost

Izdelki – Zdrav pregib