Nazaj na seznam zadetkov

Zdravljenje bolezni ščitnice Ljubljana

Vas zanima, kje poteka kakovostno zdravljenje bolezni ščitnice v Ljubljani? To izvajamo v ambulanti EDVARD PIRNAT, S.P., v nadaljevanju pa vam predstavimo nekatere izmed naših številnih konkurenčnih prednosti, ki so nas uvrstile med top ponudnike na našem področju.

Na področju zdravljenja ščitnice imamo številne izkušnje, imamo vsa potrebna znanja in smo vrhunsko strokovno usposobljeni. Ni presenečenje, da imamo v Ljubljani med zadovoljnimi strankami številne pozitivne reference.

Vsaki izmed strank se individualno posvetimo in storimo vse, kar je v naši moči, da ustrezno diagnosticiramo težave s ščitnico, poiščemo optimalen način zdravljenja in spremljamo potek zdravljenja.

Za zdravljenje bolezni ščitnice pri nas v Ljubljani uporabljamo najnaprednejše metode. Naša usposobljena ekipa je stalno na tekočem z aktualnostmi na področju medicine na splošno in specifično ščitnice, da bi strankam dosledno zagotavljali sodobne storitve na najvišjih možnih ravneh.

V slovenskem glavnem mestu smo se uveljavili kot prva izbira za zdravljenje bolezni ščitnice

Poznamo številne motnje ščitnične funkcije. Hipertiroidizem je posledica izpostavljenosti tkiv čezmernim količinam ščitničnih hormonov in sposobnosti tkiv, da se na to odzovejo. Odraža se s pospešeno presnovo, nemirom, motnjami srčnega ritma, potenjem, hujšanjem in tresenjem.

Hipotiroidizem je zmanjšana funkcija ščitnice, med simptomi pa so utrujenost, zaspanost ter občutljivost na mraz.

Netoksična golša pa je rezultat pomanjkanja joda v prehrani in običajno ne povzroča hormonskih motenj.

Za zdravljenje bolezni ščitnice smo v glavnem mestu Ljubljana odlična izbira, saj smo tudi dobri diagnostiki, ki bomo znali ustrezno identificirati bolezni.

Smo top ponudnik za zdravljenje bolezni ščitnice v Ljubljani in če se tudi vi soočate s težavami s ščitnico, vabljeni k obisku, da se prepričate o kakovosti naše ambulante EDVARD PIRNAT, S.P.