Nazaj na seznam zadetkov

Zemeljska dela Bela Krajina, JUR Miha Kambič s.p.

Pri podjetju JUR Miha Krambič s.p. se ukvarjamo z različnimi deli, ki sodijo v kategorijo nizkih gradenj. Naše področje dela obsega različna zemeljska dela na območju Bele Krajine. Sem spada:

  • izvedba izkopov,

  • urejanje okolice,

  • drenaža objekta,

  • odrivanje in dostava humusa,

  • odvoz peska ...

Zemeljska dela prepustite strokovnjakom kot smo mi!

Sedež našega podjetja se nahaja v Semiču, zato smo našim strankam na voljo na celotnemu območju Bele Krajine in tudi po Jugovzhodni Sloveniji.

Za izvedbo zemeljskih del imamo na voljo vso potrebno mehanizacijo, v katero sodijo bagri, izkopači in ostali stroji.

Naš stroje in naprave redno vzdržujemo in servisiramo, z namenom, da poskrbimo za varnost vseh, ki so udeleženi tekom del.

Zemeljska dela opravimo kvalitetno, saj večinoma predstavljajo temelj vsakega gradbenega projekta. Naši zaposleni so si pridobili ustrezna znanja in izkušnje, s katerimi svoje delo opravljajo natančno in zanesljivo.

Zemeljska dela v Beli Krajini in njeni okolici izvajamo v skladu z vašimi pričakovanji

Ko nas kontaktirate, se vam popolnoma posvetimo. Pogledamo si, kakšne so vaše želje in naredimo vse v naši moči, da jih izpolnimo. Pri tem smo vam na voljo tudi za vsa vprašanja in nasvete, s katerimi poiščemo najbolj ustrezno rešitev.

Dela izvedemo znotraj določenega časovnega okvirja in po dogovorjeni ceni.

Z vso potrebno mehanizacijo pridemo na vašo želeno lokacijo. Vam ni treba skrbeti za nič, saj bomo mi vse opravili kot je treba.

Stopite v stik z nami in nam oddajte povpraševanje. Na voljo smo vam tudi po telefonu ali elektronski pošti.

Naj se vaša zemeljska dela pričnejo na kvaliteten in zanesljiv način skupaj s podjetjem JUR Miha Krambič s.p. iz Bele Krajine.