Nazaj na seznam zadetkov

Zemeljska dela Štajerska

Na celotnem območju Slovenije izvajamo zemeljska dela.

Zemeljska dela morajo biti izpeljana natančno

Zemeljska dela sodijo med začetno fazo gradnje objekta. Ko imamo načrt zasnovan, izkopljemo gradbeno jamo. Takšna jama služi temeljem, ki stavbo držijo in jo ščitijo, da se ne poruši.

Dobro izpeljani začetni korak, vodi h kvalitetno narejeni stavbi. Zato so zemeljska dela izjemno pomembna in morajo biti izpeljana natančno in korektno. Takšna dela je najbolje prepustiti strokovnjakom kot smo mi.

Pri podjetju Leon Knuplež s.p. se ukvarjamo z zemeljskimi deli. S pomočjo minibagra izvajamo izkope ter nasipavanja.

K zemeljskim delom sodi tudi komunalna ureditev. Ta zajema ureditev plina, kanalizacije, elektrike in toplotne črpalke na vašem posestvu. Pri tem vam lahko pomagamo tudi mi.

Ponujamo tudi ostala gradbena dela

Če potrebujete izvajalca, ki lahko za vas opravi več gradbenih del, potem se obrnite na nas. Poleg zemeljskih del se ukvarjamo tudi:

  • z adaptacijskimi, tesarskimi, krovskimi in kleparskimi deli,

  • urejamo izkope,

  • urejamo komunalne ureditve

  • menjujemo strehe

  • izvajamo zaključna gradbena dela vključno s fasaderstvom.

Nahajamo se na Štajerskem v naselju Spodnja Velka. Nismo omejeni le na Štajersko. Dela izvajamo po celotni Sloveniji.

Imamo večletne izkušnje na področju gradbenih del.Našim strankam se popolnoma posvetimo. Držimo se dogovorjenih rokov in zagotavljamo najboljšo storitev. Stanke nas poznajo po naši kvaliteti in zanesljivosti.

Na nas se lahko obrnete tudi z vprašanji. Z veseljem vam bomo svetovali. Pokličite nas in se sami prepričajte o naši kvaliteti.